Lehdistötiedote   18. lokakuu 2023

John Deere toimittaa älyteknologiaratkaisuja kaikkiin tuotantojärjestelmiin

Walldorf, 26.09.2023 – John Deerellä on ilo julkistaa AGRITECHNICA 2023 -maatalousmessujen uusi messuosastokonsepti, joka avaa uuden vaiheen yrityksen kehityksessä älyteknologiaa tarjoavaksi teollisuusyritykseksi. John Deere esittelee nyt ensimmäistä kertaa uuden strategiansa julkaisun jälkeen kaikki niin maa- kuin karjataloudellekin tärkeät teknologiaratkaisut. John Deeren AGRITECHNICA-messujen osastolla keskitytään Euroopassa yleisimpiin tuotantomuotoihin – maidontuotantoon, karjatalouteen ja pienviljan viljelyyn – ja esitellään muiden valmistajien, kuten Lemkenin, Xarvion ja Yaran valmistamia lisävarusteita. Esittelemällä muiden valmistajien tuotteita messuosastollaan John Deere toivoo myössekakalustoa käyttävien viljelijöiden tuntevan itsensä tervetulleiksi ja huomioon otetuiksi.

Viljele älykkäästi, paranna kannattavuutta
”Viljele älykkäästi, paranna kannattavuutta” -motto tarkoittaa sitä, että John Deere tarjoaa koko tuotantosyklin kattavat, parhaat käytännön sovellukset ja tuotteet sadonkorjuusta toiseen. Kaikissa vaiheissa kerättäviä tietoja käytetään satomäärän kasvattamiseen ja sadon suojaustuotteiden ja lannoitteiden käytön samanaikaiseen vähentämiseen. John Deere Operations CenterTM käsittelee tietoja viljelijöiden, konsulttien ja muiden asianosaisten tuotannon optimoimiseksi.

Maito- ja lihakarja
John Deere tarjoaa tekniikkaa tuotantosyklin jokaiseen vaiheeseen –orgaanisista lannoitteista rivikylvöön, leikkuuseen ja sadonkorjuuseen sekä aina karjan ruokkimiseen asti. John Deeren tärkeimmät maito- ja lihakarjataloutta harjoittavien viljelijöiden teknologiaratkaisut ovat AutoPathTM and HarvestLabTM. HarvestLabTMjärjestelmän lannantunnistin mahdollistaatäydellisen orgaanisen lannoituksen. Ennen kylvöä orgaanista lannoitetta voidaan levittää maahan kaistamuokkaustekniikkaa käyttäen. AutoPathTM mahdollistaa siementen tarkan kylvön lannoitevanalle rivikylvön aikana. See & SprayTM -tekniikka tarjoaa valtavan säästöpotentiaalin minimoimalla tarvittavien kemikaalien määrän.             

Pienvilja
John Deere esittelee AGRITECHNICA 2023 -messuilla teknisiä innovaatioita kaikkien tuotantovaiheiden optimointiin maaperän testauksesta muokkaukseen, rivikylvöön, sadon suojaukseen, lannoitukseen ja aina sadonkorjuuseen asti. Esimerkkinä tästä on sadonkorjuun aikana jyvien laatua mittaava jyväntunnistus. Öljy- ja proteiinipitoisuuden mittaus mahdollistaa sadonkorjuun aikana tosiaikaisesti tapahtuvan laadunvalvonnan leikkuupuimurista. Tallennetuista tiedoista luodaan määränsäätökarttoja, joiden avulla voidaan vähentää lannoitteiden käyttöä.

Yhteistyötä
Monet viljelijät käyttävät sekalaista kalustoa ja useita digitaalisia ratkaisuja. John Deerelle on tärkeää, että John Deere Operations CenterinTM tietoja voidaan integroida ja siirtää vaivattomasti. Sen vuoksi John Deere luo ja laajentaa kumppanuuksia. AGRITECHNICA-messuilla esiintyy tuotantojärjestelmäkumppaneita, kuten Xarvio ja Yara. John Deere ei pelkästään tue muita digitaalisille rajapintoja vaan myös muita valmistajia. Muiden yhtiöiden, kuten Joskinin ja Lemkenin, laitteita ja koneita esitellään nyt ensimmäistä kertaa John Deeren tuotantojärjestelmissä AGRITECHNICA-messuilla.

John Deere Connected Support™ ja jälleenmyyjät
John Deeren koneiden liitettävyys ja niiden uraauurtavat tekniset ratkaisut edellyttävät asianmukaista huoltoa. Connected SupportTM -tuen avulla käyttöpäälliköt ja jälleenmyyjät voivat ottaa yhteyden koneisiin aina, kun se on tarpeen. Pakolliset huollot ja käytön häiriöt voidaan havaita ajoissa ja ennen mahdollista koneen rikkoutumista. Tämä vähentää John Deeren koneiden hukka-aikoja ja parantaa niiden käyttöaikoja. Jälleenmyyjät ovat tässä avainasemassa, koska he toimivat yhdistävänä linkkinä John Deeren ja sen asiakkaiden välillä. Sen vuoksi jälleenmyyjät toimivat keskeisessä roolissa AGRITECHNICA 2023 -messuilla. Asiakkaat voivat tavata paikan päällä oman yhteyshenkilönsä oman maatilansa tuotantojärjestelmään sopivien yksilöllisten ratkaisujen löytämiseksi.

Tämän päivän kestävää maataloutta
John Deeren messuosastolla voit tavata muita alan ammattilaisia. Saksalainen maanviljelijä Stefan Vogelsang on paikalla kertomassa, kuinka eurooppalaisten pellolta pöytään -säännösten vaatimuksien täyttäminen onnistui John Deeren tekniikan avulla. Paikalla on myös muita viljelijöitä, joiden kanssa voi keskustella maatalouden tämän päivän haasteista.