Ajolinjan ohjausratkaisut

Ajolinjan ohjausratkaisut

Järjestelmiä useille merkeille ja käyttösovelluksille

Eikö sinulla ole John Deere -koneita? Ei ongelmaa. Meillä on laaja valikoima ajolinjan ohjausjärjestelmiä useille konemerkeille ja käyttösovelluksille. Tämä johtuu siitä, että suunnittelemme ja rakennamme omat ajolinjan ohjausjärjestelmämme. Pystymme räätälöimään sähköiset järjestelmät yksilöllisesti eri koneille. Kysy jälleenmyyjältäsi, miten voit hyötyä automaattisen ohjauksen voimasta.

Saumattomasti integroitu

Saumattomasti integroitu

Kaikki komponenttimme ovat keskenään samanlaisia, ja vaikka koneesi ei olisi vihreä-keltainen, voit silti hyötyä John Deere -täsmäviljelyteknologiasta.

Helppo käyttää

Helppo käyttää

Kaikki komponentit ja ohjelmistot ovat meidän luomiamme. Ne on suunniteltu maanviljelijöiden kanssa maanviljelijöille, niitä on helppo käyttää ja ne on valmistettu pitkää käyttöikää varten.

Mitattava kannattavuus

Mitattava kannattavuus

Tietosi tallennetaan turvallisesti John Deere Operations CenterTM -keskukseen, jotta voit kannattavuuden tukemiseksi analysoida yksityiskohtaisesti koneen tehokkuutta, satoja jne.

Automaatiojärjestelmät

Automaatiojärjestelmät

Pääset eroon toisteisten töiden stressistä ohjainyksiköillämme ja ohjelmoitavilla laitteillamme. Niillä voit optimoida koneen suorituskyvyn ja eliminoida kalliit virheet.

Käyttöpaikkakohtainen maatalous

Käyttöpaikkakohtainen maatalous

Selvitä, miten useista lähteistä peräisin olevia peltotietoja käytetään säädettävän levitysmäärän karttojen luomiseen, jotta voit parantaa kasvua ja satoja pellon yksittäisten alueiden hallinnalla.

Älykäs maatalous: keskeiset ominaisuudet

Älykäs maatalous: keskeiset ominaisuudet

Täsmäviljelyn aloittamiseksi tarvitset vain vastaanottimen, näytön, JDLink™-yhdistettävyyden ja John Deere Operations Center™ -tilin. Tämän lisäksi pääsy John Deere Operations Center™ -keskukseen on maksutonta!