iGradeTäsmäviljelyteknologia

  • Luotettava ankarissa sääolosuhteissa ja näkyvyyden ollessa heikko (pöly, sumu)
  • Yhteensopiva helppokäyttöisen TerraCutta-täsmämaastoratkaisuohjelmiston kanssa, kyseessä on käyttäjäystävällinen rinnelaskurityökalu
  • Laajempi signaalialue kuin laseria käytettäessä
  • Mahdollistaa useiden koneiden työskentelyn eri tasoilla samanaikaisesti
  • +/- 4,2 cm pystysuorat ajokertakorjaukset
PLACEHOLDER ALT TEXT

Helppoa tasoitusta

John Deeren iGrade-ohjaus* on ihanteellinen tapa lanata tai tasoittaa maata tarkasti. Toisin kuin herkät laserjärjestelmät, tämä RTK-pohjainen järjestelmä toimii luotettavasti myös näkyvyyden ollessa rajoittunut ja ankarissa sääolosuhteissa – yölläkin. StarFire 6000 -vastaanotin on yhteensopiva GPS- ja GLONASS-satelliittien kanssa, mikä varmistaa suurimman mahdollisen pystytarkkuuden. iGrade toimii sujuvasti ja tarkasti joka kerta, teitpä sitten yhdenmukaisia penkereitä ojitusta varten tai täydellisen tasaisia pintoja erikoiskasveja varten.

Järjestelmä automatisoi lanan terät täysin, ja laskentatyökalut avustavat kuljettajia penkereiden suunnittelussa ja suuntien määrittämisessä. Yhdessä Precision Terrain Solutionsin TerraCutta-täsmämaastoratkaisuohjelmiston kanssa iGrade mahdollista lanauksen ja tasaiseksi optimoidun reitityksen ammattimaisen suunnittelun.

*Saatavana tietyissä maissa

* Saatavana tietyissä maissa