Täsmäviljelyteknologia: Keskeiset ominaisuudet

Älykäs maatalous: Keskeiset ominaisuudet
Älykkäät näytöt

Älykkäät näytöt

Intuitiiviset kosketusnäyttömme ovat John Deere -täsmäviljelyteknologian aivot. ISOBUS-yhteensopivissa malleissa on yksinkertaiset valikot ja mukautettavat näytöt.

StarFire™-vastaanottimet

StarFire™-vastaanottimet

Suunnittelemamme ja valmistamamme StarFire™-vastaanottimet käyttävät meidän omaa maailmanlaajuista tukiasemien verkostoamme ja tarjoavat erinomaisen signaalitarkkuuden

JDLink™-yhdistettävyys

JDLink™-yhdistettävyys

JDLink™ mahdollistaa kaksisuuntaisen yhteyden viljelykasvi- ja konetietojen automaattiseen lataamiseen John Deere Operations Center™ -keskukseen sekä reaaliaikaiseen etäseurantaan.

John Deere Operations Center™

John Deere Operations Center™

John Deere Operations Center™ tallentaa kaikki kone- ja viljelykasvitiedot turvallisesti. Tiedot ovat saatavilla mistä tahansa laitteesta, ja niitä voidaan jakaa yli 200 älykkään maanviljelyn ohjelmistokumppanille, mikä tukee parempaa päätöksentekoa.

Saumattomasti integroitu

Saumattomasti integroitu

Kaikki komponenttimme ovat keskenään samanlaisia, ja vaikka koneesi ei olisi vihreä-keltainen, voit silti hyötyä John Deere -täsmäviljelyteknologiasta.

Helppo käyttää

Helppo käyttää

Kaikki komponentit ja ohjelmistot ovat meidän luomiamme. Ne on suunniteltu maanviljelijöiden kanssa maanviljelijöille, niitä on helppo käyttää ja ne on valmistettu pitkää käyttöikää varten.

Mitattava kannattavuus

Mitattava kannattavuus

Tietosi tallennetaan turvallisesti John Deere Operations CenterTM -keskukseen, jotta voit kannattavuuden tukemiseksi analysoida yksityiskohtaisesti koneen tehokkuutta, satoja jne.