Active Implement GuidanceTäsmäviljelyteknologia

  • Traktori ja työkone pysyvät samalla reitillä
  • Täydellisesti kohdistetut reitit ja istutusväli
  • Ei viljelykasvivaurioita, kasteluputket tai tihkuletku eivät vaurioidu
  • Täydellisen suorat vaot ja tasaiset siemenpenkit

Äärimmäiseen tarkkuuteen

Kun suurin mahdollinen tarkkuus on ehdoton edellytys, aktiivinen työkoneohjaus varmistaa, että traktori ja työkone seuraavat tarkalleen samaa reittiä, mikä sulkee pois kasvustovaurioiden mahdollisuuden seuraavilla ajolinjoilla. Lisäksi se estää kasteluputkien tai -kanavien tahattoman vahingoittumisen.

Järjestelmä toimii käytettäessä ohjattavia työkoneita, joissa on sivusiirto-, vetopuomi-, akseli- tai levyohjaus. StarFire 6000 -vastaanottimet asennetaan sekä traktoriin että työkoneeseen, jolloin ne voivat olla yhteydessä keskenään ja varmistaa ehdottoman tarkkuuden maassa. Suoria, kaarevia tai ympyränmuotoisia reittejä voidaan seurata käyttämällä RTK- tai SF3-signaaleja. Jaetun signaalin ansiosta kaksi StarFire 6000 -vastaanotinta voi jakaa korjaussignaaleja kahden vastaanottimen käyttökohteissa ja hyötyä korkealuokkaisemmasta signaalitasosta.

Auran ohjaus

Auran ohjaus

Vaot ovat ehdottoman suorat, kun iSteer Plough on asennettu työleveydeltään säädettävään auraan. iSteer mahdollistaa nyt peltojen kynnön, vaikka ajourat ovat kaartuvia.

* Saatavana tietyissä maissa