StarFire™ 6000 -vastaanotin ja signaalitTäsmäviljelyteknologia

  • SF1, GLONASS ja maastokorjausyksikkö (TCM) perusmallissa
  • Kolminkertainen StarFire-tarkkuus
  • 9 kuukauden toistettavuus kauden aikana
  • RTK Extend – 14 päivää
PLACEHOLDER ALT TEXT

Laita liiketoimintasi oikeille raiteille

John Deeren täsmäviljelyratkaisujen käyttö alkaa uudesta StarFine 6000 -vastaanottimesta tai integroiduista versiosta, jonka saa lisävarusteena uusiin mallivuoden 2020 7R- ja 8R-traktoreihimme. Sen ominaisuuksia ovat uusi dynaaminen suunnittelu, varkaudenestolaite, parempi huollettavuus sekä tärkeimpänä parannettu signaalin kantama. Sen ansiosta olet nopeammin valmis työskentelemään pellolla ja hyödyt paremmasta tarkkuudesta sekä entistäkin paremmasta signaalin vakaudesta.

StarFire 6000 -vastaanotin seuraa jopa kolmea korjaussignaalisatelliittia rinnakkain, mikä takaa parhaan korjaussignaalin ja signaalin kattavuuden. Signaalin kuuluvuus on kolme kertaa parempi kuin aiemmissa vastaanotinsukupolvissa. Se valitsee aina parhaan signaalin ja, jos olosuhteet muuttuvat, se voi vaihtaa 80 % nopeammin parhaaseen geostationaariseen satelliittiin.

PLACEHOLDER ALT TEXT

Toistettavuus kauden aikana

Opastusviivojen siirtymät ovat menneen talven lumia. SF3 mahdollistaa lisäksi 9 kuukauden toistettavuuden kauden aikana. Voit siis käyttää samoja opastusviivoja useilla ajokerroilla kasvukauden aikana, mikä mahdollistaa siementen ja ravinteiden tarkan sijoittamisen ilman viivojen siirtämistä tai rajojen määrittämistä uudelleen.

SF3-signaali

SF3-signaali

SF3-signaali takaa ällistyttävän +/- 3 cm:n ajotarkkuuden ja 9 kuukauden toistettavuuden kauden aikana. Mikä vieläkin parempaa, sisäänvetoaika on jopa 4 kertaa nopeampi kuin SF2:lla. Niinpä voit käyttää enemmän aikaa pellolla työskentelemiseen sen sijaan, että odottelisit päisteellä tai tinkisit laadusta.

PIN-turvakoodi

PIN-turvakoodi

Mallivuodesta 2019 alkaen tarjoamme PIN-koodin avulla 2 eri käyttöoikeustasoa. Laitteiston aikarajoitettu käyttö on mahdollista, jos PIN-koodi puuttuu. Stellar Support -alusta mahdollistaa PIN-koodin turvallisen ja helpon online-hallinnan.