StarFire™ 7000 -vastaanotin ja signaalitTäsmäviljelyteknologia

  • Tehostettu maastokorjausyksikkö (TCM)
  • Monijärjestelmäinen (GPS, GLONASS, Galileo, BeiDou)
  • SF1: +/– 15 cm tarkkuus
  • SF-RTK: +/- 2,5 cm tarkkuus ja viisivuotinen toistettavuus
  • RTK: Tukiasema tai mobiili-RTK, sis. RTK Extendin – 14 päivää
StarFire 7000

Vie liiketoimintasi uudelle tasolle

John Deeren täsmäviljelyratkaisut alkavat uudesta StarFire™ 7000- vastaanottimesta, integroidusta tai jälkiasennetusta. StarFire™ 7000 -vastaanottimessa on entistä suurempi tarkkuus, nopeampi käyttöönotto ja viiden vuoden toistettavuus. Tämä merkitsee vähemmän laitteistoa, nopeampi palautumisaika katveeseen joutumisen jälkeen ja varmuus siitä, etteivät ohjauslinjasi ja rajasi muutu vuodesta toiseen. Koska tarkkuus ja toistettavuus ovat edellen tärkeimpiä yksittäisten kasvien tarkkuudelle pääsemiseen, StarFire™ 7000:ssä on tehostettu maastokorjausyksikön (TCM) kalibrointiominaisuus. StarFire™ -vastaanottimessa on entistä useampia vaihdettavia osia, mikä tekee sen huollettavuudesta pitkäjänteistä ja taloudellista.

SF7000 R2G034051

Parannettu SF1-signaali

Uuden SF7000™-vastaanottimemme lähtötason SF1-signaali on entistäkin parempi. StarFire™ 7000-vastaanotin on yhteensopiva neljän eri satelliittijärjestelmän (GPS, GLONASS, BeiDou ja Galileo) lähettämien signaalien kanssa ja havaitsee entistä useampia satelliitteja taivaalla. Näin katvealueet haittaavat sen toimintaa aiempaa vähemmän. Hyödyt hyvin tarkasta +/-15 cm tarkkuudesta satelliittien ohitusten välillä.

SF7000 R2G034330

Kaikkien aikojen paras voimakkuus: SF-RTK-signaali

Uusi SF-RTK-korjaussignaali tuottaa +/-2,5 cm tarkkuuden satelliitin ohitusten välillä, jolloin nostoaika on jopa 3 kertaa nopeampi kuin aikaisemmassa SF3-signaalia käyttäneessä vastaanotinsukupolvessa. Tullessasi pellolle pääset aloittamaan peltotyöt nopeammin. SF-RTK:ssa on 100% parempi kattavuus, mikä vähentää katvevaikutuksia merkittävästi.

Vaikka SF-RTK-korjaus tuleekin satelliitin kautta, se takaa ajolinjojen toistettavuuden satokaudesta toiseen viiden vuoden ajan, joten voit käyttää samoja ohjauslinjoja yhden kauden sijaan jopa viisi vuotta, jolloin siementen kylvö ja lannoitteiden lisääminen onnistuu tarkasti ilman tarvetta korjata ajolinjoja tai uudelleenkartoittaa rajoja.

SF7000 R2G030268

RTK-tukiasema ja siirrettävä RTK-asema

SF-RTK:n lisäksi StarFire™ 7000-vastaanotin on edelleen yhteensopiva John Deeren RTK-tukiaseman ja LTE-RTK-modeemin kanssa.

SF7000 R2G024563

Tehostettu varkaudenesto

Toimitamme StarFire™ 7000-vastaanottimien mukana kaksi varkaudenestotoimintoa: PIN-turvakoodin ja lukkosarjan.

PIN-turvakoodin avulla viljelijät ja urakoitsijat voivat ottaa käyttöön PIN-turvakooditoiminnon ja asettaa oman nelinumeroisen PIN-koodinsa, jolla laite lukitaan ja avataan, samaan tapaan kuin mobiililaitteissa. Turvakoodin käyttöönoton jälkeen vain PIN-koodin tuntevat käyttäjät voivat käyttää laitetta sen käynnistyttyä.

StarFire™ 7000-yleisvastaanotin voidaan tämän lisäksi suojata mekaanisella lukkosarjalla, joka estää vastaanottimen luvattoman irrottamisen koneesta.