Automaatiojärjestelmät

Automaatiojärjestelmät

Säästä aikaa ja vähennä stressiä toistuvissa tehtävissä

Automaatiojärjestelmät helpottavat pitkäveteisiä ja toistuvia työtehtäviä sekä antavat sinulle mahdollisuuden käyttää aikasi työn valvontaan. Lisäksi järjestelmät helpottavat kuljettajien tehtäviä sekä takaavat yhtenevät työ saavutukset.

Saumattomasti integroitu

Saumattomasti integroitu

Kaikki komponenttimme ovat keskenään samanlaisia, ja vaikka koneesi ei olisi vihreä-keltainen, voit silti hyötyä John Deere -täsmäviljelyteknologiasta.

Helppo käyttää

Helppo käyttää

Kaikki komponentit ja ohjelmistot ovat meidän luomiamme. Ne on suunniteltu maanviljelijöiden kanssa maanviljelijöille, niitä on helppo käyttää ja ne on valmistettu pitkää käyttöikää varten.

Mitattava kannattavuus

Mitattava kannattavuus

Tietosi tallennetaan turvallisesti John Deere Operations CenterTM -keskukseen, jotta voit kannattavuuden tukemiseksi analysoida yksityiskohtaisesti koneen tehokkuutta, satoja jne.

Käyttöpaikkakohtainen maatalous

Käyttöpaikkakohtainen maatalous

Selvitä, miten useista lähteistä peräisin olevia peltotietoja käytetään säädettävän levitysmäärän karttojen luomiseen, jotta voit parantaa kasvua ja satoja pellon yksittäisten alueiden hallinnalla.

Älykäs maatalous: keskeiset ominaisuudet

Älykäs maatalous: keskeiset ominaisuudet

Täsmäviljelyn aloittamiseksi tarvitset vain vastaanottimen, näytön, JDLink™-yhdistettävyyden ja John Deere Operations Center™ -tilin. Tämän lisäksi pääsy John Deere Operations Center™ -keskukseen on maksutonta!

Ajolinjan ohjausratkaisut

Ajolinjan ohjausratkaisut

Ei ohituksia, ei limittäisyyttä – seuraa samoja ajouria joka kerta täysin hands-freenä. Tarjoamme erittäin hyvää tarkkuutta ja olemme laajentaneet ajolinjan ohjausvalikoimaamme kaikille laitemerkeille sopivilla ratkaisuilla.