Machine SyncTäsmäviljelyteknologia

  • Yhdistää useita koneita - traktoreita, leikkuupuimureita ja ajosilppureita - johdottomasti omaksi verkostokseen. Yksi kone on 'johtaja', joka ohjaa 'seuraajien' nopeutta, suuntaa ja sijaintia.
  • Varmistaa häviöttömän purkamisen ajon aikana
  • Priorisoi leikkuupuimurin tyhjentämisen ja parantaa sadonkorjuun tehokkuutta
  • Vähentää koneiden törmäilyä
PAIKKAMERKKI VAIHT TEKSTI

Leikkuupuimuri traktoriin

Leikkuupuimurin kuljettajat voivat yhdistää Gen4 Machine Syncillä jopa 6 konetta omaan langattomaan verkkoonsa. Leikkuupuimuri johtaa ja synkronoi traktorin nopeuden ja suunnan, jolloin tyhjentäminen ajon aikana sujuu tarkasti.

Leikkuupuimurin kuljettaja voi siirrellä traktoria taakse ja eteenpäin, jotta viljakärry täyttyy tasaisesti. Saman työryhmän yksittäiset leikkuupuimurit voivat myös jakaa viljasäiliönsä täyttöasteen ja tyhjennyskierukan tilan traktorien kanssa, jolloin sadonkorjuun logistiikka paranee ja tyhjentäminen on koordinoitua.

Ajosilppuri traktoriin

Ajosilppuri traktoriin

Machine Sync muodostaa ajosilppurin ympärille ‘U’-kirjaimen muotoisen vyöhykkeen, joka on erityisen hyödyllinen kuormattaessa satoa suoraan, kun traktorin ja säilörehuvaunun on oltava kaiken aikaa lähellä ajosilppuria. Ajosilppuri voi säätää oikealla, takana tai vasemmalla ajavan traktorin nopeutta, jolloin tyhjentäminen on hävikitöntä. Mahdollisuus hallita kahta traktoria samanaikaisesti helpottaa myös siirtymistä säilörehuvaunusta toiseen ja viljelykasvin hävikki on vähäisempi

Traktori traktoriin

Traktori traktoriin

Machine Sync on hyvä ratkaisu, kun käytetään hinattavia korjuukoneita erityistä käsittelyä vaativien viljelykasvien, esimerkiksi perunan tai sipulin korjaamiseen. Johtava traktori voi koordinoida vaunua vetävän traktorin liikkeitä, jolloin tyhjentää sujuu turvallisesti. Tämä on erityisen tärkeää, kun vaunun on oltava lähellä ajosilppuria. Machine Sync varmistaa koneiden tasaisen etäisyyden koko tyhjennyksen ajan ja estää mahdolliset vaurioita aiheuttavat törmäykset.