Paikkakohtainen maanviljely

käyttöpaikkakohtainen-maatalous

Levitä oikea määrä oikeaan paikkaan

Paikkakohtainen maanviljely voi mullistaa maatilasi talouden pelkästään levittämällä siemeniä, kemikaaleja ja lannoitetta juuri sinne, missä niitä tarvitaan. Yhdistämällä John Deere täsmäviljelyteknologian sekä analyyttiset hallintatyökalut saat maatilallesi uudentasoista tehokkuutta ja tarkkuutta.

Osiohallinta

Osiohallinta

Pellon kartoitustietojen avulla työkoneen osiot kytketään käyttöön ja pois käytöstä, jotta mahdollisimman tarkka tuotantopanosten käyttö olisi mahdollista.

Säädettävä levitysmäärä

Säädettävä levitysmäärä

Hallitsee täsmällisesti siementen, lannoitteen tai kemikaalien määrää satojen optimoimiseksi.

GreenStar-määräohjain

GreenStar-määräohjain

Muille kuin ISOBUS-koneille tarkoitettu jälkiasennussarja, jonka avulla voit ohjata täsmällisesti tuotantopanosten määriä viljelykasvin satojen optimoimiseksi.

HarvestLab™ 3000

HarvestLab™ 3000

Koneeseen saatavilla oleva sensori, jolla voit mitata reaaliaikaisesti säilörehun, lannan ja vehnän ainesosia.

Saumattomasti integroitu

Saumattomasti integroitu

Kaikki komponenttimme ovat keskenään samanlaisia, ja vaikka koneesi ei olisi vihreä-keltainen, voit silti hyötyä John Deere -täsmäviljelyteknologiasta.

Helppo käyttää

Helppo käyttää

Kaikki komponentit ja ohjelmistot ovat meidän luomiamme. Ne on suunniteltu maanviljelijöiden kanssa maanviljelijöille, niitä on helppo käyttää ja ne on valmistettu pitkää käyttöikää varten.

Mitattava kannattavuus

Mitattava kannattavuus

Tietosi tallennetaan turvallisesti John Deere Operations CenterTM -keskukseen, jotta voit kannattavuuden tukemiseksi analysoida yksityiskohtaisesti koneen tehokkuutta, satoja jne.

Älykäs maatalous: keskeiset ominaisuudet

Älykäs maatalous: keskeiset ominaisuudet

Täsmäviljelyn aloittamiseksi tarvitset vain vastaanottimen, näytön, JDLink™-yhdistettävyyden ja John Deere Operations Center™ -tilin. Tämän lisäksi pääsy John Deere Operations Center™ -keskukseen on maksutonta!

Ajolinjan ohjausratkaisut

Ajolinjan ohjausratkaisut

Ei ohituksia, ei limittäisyyttä – seuraa samoja ajouria joka kerta täysin hands-freenä. Tarjoamme erittäin hyvää tarkkuutta ja olemme laajentaneet ajolinjan ohjausvalikoimaamme kaikille laitemerkeille sopivilla ratkaisuilla.

Automaatiojärjestelmät

Automaatiojärjestelmät

Pääset eroon toisteisten töiden stressistä ohjainyksiköillämme ja ohjelmoitavilla laitteillamme. Niillä’ voit optimoida koneen suorituskyvyn ja eliminoida kalliit virheet.