OSA-AIKAINEN KOKOAIKAISEN SUORITUSKYVYLLÄ

Et ehkä tuota paljon, mutta tuottamasi on tärkeää sinulle ja niille, joille toimitat. 5E-traktorien suorituskyky on oikea valinta, jolla saavutat tavoittelemasi laadun ja tarvitsemasi tehokkuuden.
TÄYSI OHJAAMO, ISO NÄKYMÄ – HALLINTALAITTEIDEN JA MITTARIEN SIJOITTELU TEHOSTAA TYÖSKENTELYÄ, JA SUURET LASIPINNAT JOKA PUOLELLA HELPOTTAVAT KAIKEN TARVITTAVAN NÄKEMISTÄ.

TEHOKKAASTI TALOUDELLINEN

5E-traktori tarjoaa puhdasta voimaa, jota tarvitset vaativiin metsätöihin tai muuhun raskaaseen nostamiseen. Diesel Only -moottorin suuripaineinen yhteispaineruiskutus ja sähköinen ohjaus tuottavat moottorin ominaiskierrosluvuksi matalan 2 100, joka pitää polttoaineenkulutuksen hallinnassa, tuottaa tehokkaan vääntömomentin ja täyttää Stage V -päästövaatimukset.
NAUTI 12/12 TAI 24/14 POWRREVERSER™-VAIHTEISTOJEMME VAPAUDESTA ILMAN KYTKINTÄ, NOPEUKSISTA JOKA KÄYTTÖÖN JA SUUNNANVAIHDOSTA PYSÄHTYMÄTTÄ EDESTAKAISELLA VIVUN LIIKKEELLÄ.

VOIMAKAS

Etukuormainen tai muut käyttämäsi työkoneet ovat yhtä hyviä kuin niille voimaa tuottava hydrauliikka. 5E-sarjan avoin keskushydraulijärjestelmä, jossa on kaksi pumppua, tuottaa virtauksen 66 l/min ja on tunnettu luotettavuudestaan. Lisävarusteena on saatavana myös kaksi ulosottoventtiiliä ja parannettu voimanottomme 540/540E.
ETUKUORMAINTYÖSKENTELY ON 5E-TRAKTORIEN TODELLISTA KUTSUMUSTYÖTÄ, SILLÄ LYHYT AKSELIVÄLI MAHDOLLISTAA ERINOMAISEN OHJATTAVUUDEN JA POIKKEUKSELLISEN PIENEN KÄÄNTÖSÄTEEN.

"Innokkuutesi ja sitoutuminen päivittäiseen työhösi inspiroi meitä. Siksi me rakensimme traktorin, joka toimii niin kuin sinäkin. Se on meidän tapamme sanoa: Kiitos kaikesta, mitä teet!"

5E-SARJA

5E-SARJA

Lisätietoja