Premium Used

Premium-käytetty

Etsitkö edullisia, vähän käytettyjä John Deere -laitteita?

Tarra

Koneet, joihin voit luottaa

Kun ostat John Deere Premium-käytetyn, voit olla varma, että kaikki koneet ovat läpäisseet yli 180-kohtaisen lopputarkastuksen. Lisämielenrauhan hankkimiseksi voit myös neuvotella jälleenmyyjäsi kanssa huoltopaketista ja FarmSight Services -paketista.

Kuinka hyödyt tästä?

 

Tarkastettua laatua

Jälleenmyyjäsi voi esitellä sinulle suuren valikoiman“Premium-käytettyjä” John Deere -laitteita. Voit olla varma, että jok'ikinen kone on tarkastettu ja “kuin uusi” tai “hyvässä” kunnossa, puhdas ja hyvin pidetty, täysin toimiva ja että se myytiin uutena enintään 7 vuotta sitten. Tarkastus on täytynyt suorittaa viimeksi kuluneiden 3 kuukauden aikana tai 100 tuntia ennen myyntiä.

Traktoreiden ja itsekulkevien ruiskutuslaitteiden moottoreilla on takanaan enintään 6500 käyttötuntia, leikkuupuimurien ja ajosilppurien keloilla enintään 3000 käyttötuntia.


Turvaa käytettyihin koneisiin

Kaikilla John Deeren Premium-käytetyillä koneilla on vähintään 3 kuukauden mittainen, kattava käytettyjen koneiden turva, jonka tarjoaa jälleenmyyjäsi.


Sisältyvien komponenttien yleiskatsaus

Rahoita käytetty koneesi John Deere Financialin kanssa 

Etsitkö rahoitusta John Deere -laitteillesi? Me olemme sitoutuneet tukemaan sinua yksilöllisillä rahoitus- ja leasing-ratkaisulla Premium-käytettyjen koneiden hankinnassa.

Kysy paikalliselta jälleenmyyjältäsi Premium-käytetyistä koneista sekä John Deere Financialin yksilöllisistä rahoitusmahdollisuuksista.

Premium-käytetty. John Deere -laatulaitteet edulliseen hintaan.

Laske täällä