Expert Check

Expert Check -tarkastus – ylläpidä koneesi suorituskyky

Enemmän käyttöaikaa, mahdollisimman hyvä suorituskyky ja alhaisemmat kustannukset missä tahansa konetyypissä. John Deere Expert Check -tarkastukset auttavat sinua pitämään koneesi valmiina kauden saapumiseen.

Estä korjaukset

Estä korjaukset

Tarkastus saattaa säästää paljon rahaa. Ahkeran kauden jälkeen koneesi tarvitsee tarkastuksen ollakseen valmis seuraavaan. Asiantuntijamme suorittavat testit varmistaakseen, että jokainen osa on valmis sujuvaan toimintaan. Tehtaalla hyväksi todettu tarkastusluettelo kattaa kaiken turvallisuuden ja käyttöajan kannalta tärkeän.

Expert check 7+

Expert Check 7+

Koneemme on rakennettu kestämään, minkä takia tarjoamme tämän erikoispalvelun, joka on suunniteltu koneille, jotka eivät kuulu ensisijaiseen konekantaasi. Tarkastukset raportoivat luotettavan työjuhtasi tilan ja tarjoavat usean osavaihtoehdon ratkaisun kustannusalueesi ja käyttösi mukaan. Ongelmat on parempi ratkaista ennen niiden ilmaantumista. Fiksu tapa pitää suorituskyky hyvänä ja kustannukset alhaisina. Se myös maksimoi koneesi jälleenmyyntiarvon.

Expert Check -tarkastus kaikille konetyypeille

Expert Check -tarkastus kaikille konetyypeille

Expert Check -tarkastuksemme on saatavilla yli 30 Deere-konemallille, kuten traktoreille, leikkuupuimureille, paalaimille, ruiskutuslaitteille, nurmenhoitolaitteille ja ajosilppureille. Varmista, että ylläpidät maksimaalista käyttöaikaa ja suorituskykyä sekä alhaisia kustannuksia koneen iästä riippumatta!

käyttöaika

Käyttöaika

Maksimoi koneesi käytettävyys vähentämällä seisokkeja jopa 90 %. Voit luottaa siihen, että autamme sinua pitämään koneesi käynnissä sujuvasti, jotta voit keskittyä tärkeimpään – liiketoimintaasi.

Käyttökustannukset

Käyttökustannukset

Estä mahdolliset oheisvauriot ja vähennä käyttökustannuksiasi ammattimaisten teknikoidemme suorittamien ennaltaehkäisevien tarkastusten avulla. He tarkastavat huolellisesti käytetyn John Deere -traktorisi sen varalta, että jokin ei toimi täydellisesti.

Mukavuus

Mukavuus

Maksimaalinen mukavuus ohjaamosi hallintaan ja etuakselin jousitusjärjestelmään, mikä takaa sujuvan ja mukavan ajon myös vaativimmissa työympäristöissä.

Vältä seisokit

Vältä seisokit

Kun viljelykasveja on tuotava, seisokeille ei yksinkertaisesti ole aikaa. John Deere -teknikoita koulutetaan säännöllisesti ja heillä on pääsy tehtaan työkaluihin, analytiikkaan ja ohjelmistoon, joilla he voivat analysoida koneesi tilan ja tarpeet. Tämä voi vähentää seisokkien riskiä jopa 90 %.

Täydelliset tulokset

Täydelliset tulokset

Kausiluonteisten laitteidesi suorituskyky on avain parhaiden työtulosten takaamiseen: optimaalinen leikkuulaatu ajosilppurissa, puintisuorituskyky ja erottelu leikkuupuimurissa, ruiskutuskuvio ja tarkkuus ruiskutuslaitteessa sekä paalien laatu ja säännöllisyys pyöröpaalaimessa.

Pienemmät käyttökustannukset

Pienemmät käyttökustannukset

Löysä kiristin saattaa vaikuttaa hihnaan ja käyttöhihnapyörään, mikä puolestaan johtaa useammin korjauksiin. Tämä ketjureaktio ja seisokit on parasta pysäyttää ajoissa John Deere Expert Check -tarkastuksella.

käyttöaika

Käyttöaika

Maksimoi nurmenhoitolaitteiden käytettävyys vähentämällä seisokkeja jopa 90 %. Voit luottaa siihen, että autamme sinua pitämään koneesi käynnissä sujuvasti, jotta voit keskittyä tärkeimpään – liiketoimintaasi.

Turvallisuus

Turvallisuus

Työntekijäsi ja turvallisuutesi ovat tietysti ensiarvoisen tärkeitä. Pidä huolta turvallisuudesta ja pyydä John Deere Expert Check -tarkastusta valaistuksen, istuimen ja turvavyön, suojausten, jarrujen, kuormainten, pyörän ruuvien ja monien muiden turvallisuusjärjestelmien tarkastukseen.

Suorituskyky

Suorituskyky

Eikö nurmesi ole arvokkain pääomasi? Se siis ansaitsee tulla huolellisesti hoidetuksi. John Deere Expert Check -tarkastusten mahdollistamalla leikkuulaadulla on suuri merkitys nurmenhoitolaitteillesi.

Käytämme kaikkien sadonkorjuukoneiden kanssa Expert Check -tarkastuksia. Perusteellinen tarkastus antaa meille varmuuden siitä, että olemme valmistautuneet hyvin kauteen.

Andreas Bollwerk
Andreas Bollwerk
Lohnunternehmen Bollwerk GmbH

Lisäresurssit

Connected Support™

Yhdistä liiketoimintasi menestykseen. Connected Support -järjestelmämme havaitsee mahdolliset ongelmat ja voi jopa hälyttää jälleenmyyjän ratkaisemaan ne reaaliaikaisen diagnostiikan avulla. Auttaa pitämään laitteesi toiminnassa.

Lisätietoja

John Deere Financial -ratkaisut

Olemme työskennelleet asiakkaidemme kanssa niin pitkään, että emme vain tunne heidän liiketoimintaansa, vaan ymmärrämme myös rahoitukseen liittyvät erityisvaatimukset. Jos kyse on koneen ostamisesta tai vuokraamisesta, siihen löytyy ratkaisu.

Lisätietoja

Stellar Support

Täsmäviljelyn tukiportaali, joka tarjoaa uusimmat ohjelmistot, käyttöoppaat ja koulutukset. Löydä kaikki tarvittava, jotta voit maksimoida liiketoimintasi ja pysyä ajan tasalla.