John Deere Expert Check 7+

Expert Check

Expert Check 7+ – Kauan eläköön John Deere

Vanhemmat tai toissijaiset koneet on myös pidettävä parhaassa mahdollisessa kunnossa. Expert Check 7+ on kustannustehokas tapa pitää ne huippukunnossa. Erityissuunnitellut ja testatut palvelut sekä edulliset ratkaisut takaavat enemmän käyttöaikaa sekä paremman mukavuuden ja turvallisuuden.

machinery-img

Pidä luotetut koneet käynnissä

Koneemme on rakennettu kestämään, minkä takia tarjoamme tämän erikoispalvelun, joka on suunniteltu yli seitsemän vuotta vanhoille koneille. Tarkastukset raportoivat luotettavan työjuhtasi tilan ja tarjoavat usean osavaihtoehdon ratkaisut kustannusalueesi ja käyttösi mukaan. Ongelmat on parempi ratkaista ennen niiden ilmaantumista. Fiksu tapa pitää suorituskyky hyvänä ja kustannukset alhaisina. Expert Check 7+ on saatavilla traktoreille, leikkuupuimureille, ajosilppureille, ruiskutuslaitteille ja paalaimille.

expert-check-7+-machinery

Expert Check 7+ -tarkastus kaikille koneille

Olipa kyseessä sitten traktori, leikkuupuimuri tai ruiskutuslaite, jos John Deere -koneesi on yli seitsemän vuotta vanha, Expert Check 7+ on oikea valinta. Päätä nopeasti ja helposti asiantuntijoidemme antamien tulosten perusteella, minkä huollon haluat. Näin koneesi toimii ajan kuluessa edelleen parhaimmalla mahdollisella tavalla.

manufacturing-area

Expert Check: uuden veroinen

Onko koneesi vielä suhteellisen uusi tai ei vielä seitsemän vuotta vanha? Tällöinkin tarkastus saattaa säästää paljon rahaa. Ahkeran kauden jälkeen ensisijainen koneesi tarvitsee tarkastuksen ollakseen valmis seuraavaan. Asiantuntijamme suorittavat testit varmistaakseen, että jokainen osa on valmis toimimaan uuden veroisesti. Tehtaalla hyväksi todettu tarkastusluettelo kattaa kaiken turvallisuuden ja käyttöajan kannalta tärkeän. Lisätietoja yleisestä Expert Check -tarkastuksestamme löydät napsauttamalla alla olevaa painiketta.

Hyödyt

teknikko

Käyttöaika

Huolellinen tekninen tarkastuksemme varmistaa, että koneesi on käytettävissä, kun tarvitset sitä.

worker

Alhaisemmat käyttökustannukset

Expert Check 7+ -tarkastusten ja suuren konekantamme ansiosta voit hyötyä useista osien vaihtoratkaisuista, kuten John Deeren alkuperäisosista sekä Alternatives by John Deere -ratkaisusta ja Reman-osista. Tämä johtaa merkittävään kustannusten vähentymiseen (jopa 40 % alhaisempi osien hinta) ja ennaltaehkäisevästä tarkastuksesta saatavaan suureen hyötyyn: oheisriskit vähentyvät valtavasti!

optimal-safety

Optimaalinen turvallisuus

Teknikkomme ovat käyneet läpi laajan koulutuksen ja heillä on vuosien kokemus John Deere -koneiden tarkastuksesta ja huollosta. He löytävät kaiken, mikä voi vaarantaa turvallisuutesi.

more-comfort

Enemmän mukavuutta

Tarkastamme ohjaamojousituksen, paineakun, ilmastoinnin, istuimen jousituksen ja asetukset, jotta voit nauttia optimaalisesta mukavuudesta pitkinä työpäivinä!

Edulliset osat

moottori

Vaihto-osat

John Deeren vaihto-osat (REMAN) ovat ympäristöä säästävä vaihtoehto: säästät hinnoissa, muttet laadussa. 

parts

Vaihtoehtoiset osat

Edullinen John Deeren hyväksymä vaihtoehto, joka pitää sellaiset koneet toimintakunnossa, joita käytetään harvemmin kuin ensisijaisia laitteistoja. Säästä viisaasti.

Lisäresurssit

Connected Support™

Yhdistä liiketoimintasi menestykseen. Connected Support -järjestelmämme havaitsee mahdolliset ongelmat ja voi jopa hälyttää jälleenmyyjän ratkaisemaan ne reaaliaikaisen diagnostiikan avulla. Auttaa pitämään laitteesi toiminnassa.

Lisätietoja

John Deere Financial -ratkaisut

Olemme työskennelleet asiakkaidemme kanssa niin pitkään, että emme vain tunne heidän liiketoimintaansa, vaan ymmärrämme myös rahoitukseen liittyvät erityisvaatimukset. Jos kyse on koneen ostamisesta tai vuokraamisesta, siihen löytyy ratkaisu.

Lisätietoja

Stellar Support

Täsmäviljelyn tukiportaali, joka tarjoaa uusimmat ohjelmistot, käyttöoppaat ja koulutukset. Löydä kaikki tarvittava, jotta voit maksimoida liiketoimintasi ja pysyä ajan tasalla.