PÄÄMÄÄRÄTIETOINEN TYÖ

Kokoaikaisten lammaspaimenten määrä vähenee vuosittain, eikä moni pieni tila onnistu hankkimaan seuraajia. Ammatti vaikuttaa kuitenkin paljon maisemansuojeluun ja luonnon sekä biodiversiteetin säilyttämiseen.
KUN LAMMASPAIMENEN TYÖPÄIVÄ VIE VAATIVAAN MAASTOON, MUKAVUUDET OVAT SITÄKIN TÄRKEÄMPIÄ – ESIMERKIKSI OHJAAMON HYVÄ ÄÄNIERISTYS, JOTTA KESKUSTELIJOIDEN EI TARVITSE HUUTAA KILPAA.

ELÄMÄN MONET TEHTÄVÄT

Lammaspaimenen päivä John Deere Gatorissa alkaa aikaisin, ja siihen sisältyy lukuisia pysähdyksiä ja tehtäviä pitkin päivää. Eläimet on ruokittava lampolassa, aitauksessa olevista ja vapaasti liikkuvista on huolehdittava, eli lammaspaimen on aina liikkeellä. Laitumen aitaa on ehkä siirrettävä, ja loukkaantunut eläin on sitten tuotava hoidettavaksi. Kaikki nämä nopeat matkat ja toistuvat kuljetukset eivät mahtuisi päivän ohjelmaan ilman Gatorimme kestävää monipuolisuutta.
KAIKKIA HYVIÄ ASIOITA ON KOLME. KUN TYÖ VAATII ENEMMÄN KUIN KAKSI TEKIJÄÄ, LUOTETTAVAN GATORIN PENKILLE MAHTUU MUKAVASTI KOLME ISTUMAAN JA ALLA ON VIELÄ SÄILYTYSTILAA.
JOHN DEEREN GATOR-SARJA

JOHN DEEREN GATOR-SARJA

TUTUSTU MALLISTOON