Lyömätön-Otsikko

Seuraavan tason mukavuus ja tehokkuus

Sinun täytyy kokea tämä traktorivalikoima henkilökohtaisesti. Koe omakohtaisesti tuottavuus, tarkkuus ja mukavuus, jotka nämä koneet tuovat yrityksellesi. Soita jälleenmyyjälle nyt ja varaa innostava koeajo.

Etsi jälleenmyyjä

Aika päivittää todistettuun suorituskykyyn!

Katso John Deere 6215R -traktorin viimeisimmässä testissä osoitettua erinomaista suorituskykyä*.

Saa enemmän vähemmällä polttonesteellä!

osion-hallinta-suuri

Lohkoautomaatio

Mitä odotat huippuluokan näytöltä? Jos ajattelet tukea jopa 255 lohkolle ja täyttä ISOBUS AEF -sertifikaattia – hienoa, meillä on se. Ja jos sinusta tuntuu myös, että traktorissasi pitäisi olla vakiona muuttuvanopeuksinen ohjaus ja telematiikka, katsot oikeaa konetta. Edistyneessä täsmäviljelyssä ei John Deere 6R-, 7R- ja 8R-sarjan traktoreita voida ohittaa.

Etsitkö vielä enemmän mukavuutta?

Suuret traktorimme on täynnä ominaisuuksia, jotka lisäävät ylimääräistä mukavuutta ja tuottavuutta jota etsit.

suuri traktori, aika päivittää

Ohjaamon koko

Kun tila ympärilläsi tuntuu rajoitetulta, tunnet itsesi rajoitetuksi. Koska terveytesi ja hyvinvointisi ovat kriittisiä tuottavuustekijöitä, teimme 6R-sarjan ohjaamosta – paljon suuremman. Se’ on nyt 3,30 m³. Mikä tapa aloittaa työpäivä.

Istuinmukavuus

Istuinmukavuus

Vapaudu, rentoudu ja palaudu pitkien työtuntien aikana. Lopeta työpäiväsi virkistyneenä 7R- ja 8R-sarjoissasi ominaisuuksilla, joita ilman et halua enää olla: Active Seat II, jossa aktiivinen istuimen liikkeen kompensointi, hierontatoiminto, 65° istuimen kääntö, kolme jalkatukea sekä 6.1-äänijärjestelmä ja integroitu jääkaappi.

Parempi näkyvyys

Parempi näkyvyys

6M:n lyhyiden runkomallien pudotettu konepeitto lisää merkittävästi näkyvyyttä edestä. Lähin traktorin edessä näkyvä piste on nyt vain 5 metrin päässä. 180° näkökentällä täydennetty 6M tarjoaa suuren näkyvyyspäivityksen.**

 

Vertaa itse­

Sinun täytyy kokea näiden koneiden ensi käden edut. Asiakkaat, jotka omistavat kilpailevien tuotemerkkien traktoreita, ovat testanneet koneitamme, katso heidän reaktionsa. Muodosta oma mielipiteesi live-esittelyssä ja koeajossa.

 

Customer Diary­

Murtomäen maatila sai yhteistyössä Witraktorin kanssa pidempiaikaisen John Deeren 6195R -demon tulevalle kasvukaudelle. Tilan päätuotantosuuntana on maidontuotanto ja tilalla on 250 lypsylehmää. Peltoa on yhteensä 270 hehtaaria ja pääosa peltotöistä tehdään itse. Murtomäen tilalla ei ole entuudestaan kokemuksia John Deerestä, sillä heillä on käytössä muiden valmistajien koneita. Seuraa tilan Facebook-sivuilta @murtomäentila, täyttääkö John Deere odotukset.

*Alasaksin maatalouskamarin (Saksa) traktoritesti 2020; http://www.lwk-niedersachsen.de/

** Sisäinen näkyvyys testaa näkyvyyden kuljettajan näkökulmasta eteen ja konepellin yli maatasoon asti, ja mittaa etäisyyttä käyttäjän maatasosta siihen pisteeseen, josta käyttäjät näkevät maatason. Mittaus tehdään Seat ISO-viitteen perusteella, John Deere -malleille 6090M, 6100M, 6110M ja 6120M.