2700 E-Cut™ HybridAjettavat Triplex-leikkurit

  • Bensiinimoottori 14,2 kW (19 hp) @ 3600 r/min
  • Sähkökäyttöiset kelamoottorit
  • Leikkuuleveys 62” (157,5 cm)
  • Vastaterän ja kelan säätö
PLACEHOLDER ALT TEXT

Triplex-leikkurien seuraava sukupolvi

Bensiinikäyttöinen 2700 E-Cut™ tarjoaa kaikki huippuominaisuudet TechControl-näytöstä maanpinnan seurantaan ja ruohonkeruusäiliöihin. TechControlilla tasainen laatu kuljettajasta riippumatta. Syötä kenttämestarin haluamat asetukset – ja kuinka kaikki toistavat saman tuloksen!

Kohokohdat

TechControl-näyttö

TechControl-näyttö

Hallitse leikkuun laatua säätämällä kääntönopeutta, puhdistusnopeutta, pudotusmääriä, leikkuutaajuutta ja niin edelleen. Saavuta kuljettajasta riippumaton tehokas laatu joka kerran.

Ainutlaatuinen ajomukavuus

Ainutlaatuinen ajomukavuus

Kun kuljettajat tuntevat olonsa mukavasi ja näkevät kaiken, mitä tekevät, työskentelevät paremmin ja tarkemmin, jolloin kenttä parhaimmillaan.

Erinomainen maanpinnan seuranta

Erinomainen maanpinnan seuranta

Käsittele kaikki epätasaisuudet tai reuna-alueet: kolmiakselisen nostojärjestelmän riippumattomat nostosylinterit mahdollistavat leikkuulaitteen 18° ohjauksen ja maanpinnan 42° seuraamisen.

Voit olla nopeampi

Voit olla nopeampi

Säästä aikaa Suuremmat siirtonopeuden ja helposti käsiteltävä ruohonkeruusäiliön kiinnitysjärjestelmä, joka pysyy paikallaan kuljetuksen aikana, nopeuttaa työskentelyä.

Eco-asento

Eco-asento

Säästä jopa 30 % polttonestettä verrattuna maksimikierros- käyttöön ja vähennä melua merkittävästi, sillä teho säädetään tarkasti tehtävään.

Etsi John Deere -jälleenmyyjäsi

Etsi lähin jälleenmyyjäsi

Etsi John Deere -jälleenmyyjäsi