Grain Sensing

HarvestLab: uusi supervoimasi

John Deere HarvestLab™ -jyvientunnistus antaa sadonkorjuun aikana reaaliaikaista tietoa viljelykasvin laadusta*. Se täydentää satokarttoja ja antaa sinulle näkemyksiä ravinteiden hallinnasta, siemenlajikkeista sekä viljelykasvien markkinoinnista ja säilyttämisestä.

Parempi ravinteiden hallinta

Parempi ravinteiden hallinta

Ymmärrät paremmin, mitkä ravinteet (esim. typpi) on muunnettu onnistuneesti valkuaiseksi tai öljyksi. Näiden tietojen avulla voit tehdä paremmin kohdennettuja lannoitteen levityksiä seuraavalla kaudella.

Optimoi siemenlajikkeesi

Optimoi siemenlajikkeesi

Vehnä- tai rapsilajikkeet voivat luvata paljon teoriassa, mutta kun niitä kasvatetaan, tulokset eivät välttämättä aina vastaa odotuksia. HarvestLab auttaa sinua ymmärtämään paremmin paikkakohtaisia tekijöitä, jotta löydät optimaalisen lajikkeen.

hallitse viljelykasvisi myyntiä

Hallitse viljelykasvisi myyntiä

Saat tietää sadonkorjuun aikana, onko vehnäsi leipä- vai rehulaatua. Erottele eri kuormat valkuaispitoisuuden mukaan ja säilytä niitä erikseen parhaan jyvähinnan saamiseksi.

Samankaltaisia aiheita

leikkuupuimurien t-sarja

T-sarja 50 tonnia/h**

Markkinoiden suurin kohlinleikkuupuimurin erottelualue. Sen ainutlaatuisesti konfiguroitu usean rummun puinti- ja erottelujärjestelmä takaa ylivoimaisen olkilaadun. Suorituskyky on kompaktiksi leikkuupuimuriksi ylivoimainen.

älykäs maatalous

Älykäs maatalous

John Deere -täsmäviljelyteknologian ansiosta voit hyödyntää sadonkorjuutietojasi seuraavan kauden istutuksen ja kylvön suunnittelussa.

*Sähköpostin otsikko saattaa tarvita päivitystä eri kielialueille
**Tuottotestit:
S-sarja – John Deeren suorittama sisäinen peltotesti La Rochellessa, Ranskassa, heinäkuu 2021 ja Aalborgissa, Tanskassa, elokuu 2021
T-sarja – Profi-peltotesti, lokakuu 2020 (www.profi.de)