X9-sarja. 100 tonnin leikkuupuimuri

X-sarja
Parhain suorituskyky

Parhain suorituskyky

Yli 100 tonnia tunnissa. Hävikki alle 1%. Eikä se ole kiinni vain massiivisesta tehosta. Kyse on tehokkaasta suunnittelusta. X9:n runko on markkinoilla olevien leikkuupuimureiden levein ja se kuluttaa poikkeuksellisen vähän energiaa puintiin, erotteluun ja puhdistukseen.

X9. SUORITUSKYKY NOSTETTU UUDELLE TASOLLE

Parhain käyttöaika

Parhain käyttöaika

X9 on suunniteltu toimimaan äärirajoillaan vähimmäishuoltotarpeella ja siinä on aikaasäästäviä ominaisuuksia, joiden avulla saat kaiken irti sadonkorjuupäivästä. Kattava myynninjälkeinen jälleenmyyjätuki Harvest Promise -pakettimme kautta sisältää varakoneen sekä koneen kaukoseurannan Expert Alertsilla, ennakoivalla huoltotyökalulla, joka tunnistaa mahdolliset viat ennen kuin ne ilmenevät.

X9. KÄYTÄ ENEMMÄN AIKAA SADONKORJUUSEEN

PARHAIN AJOMUKAVUUS

PARHAIN AJOMUKAVUUS

X9 on tähänastisista leikkuupuimureistamme mukavin. Kaikkein ylellisin ja hiljaisin koskaan luomamme ohjaamo. Loogisesti toteutetut sadonkorjuunhallintajärjestelmät intuitiivisilla kosketusnäytöillä, joita voidaan muokata henkilökohtaisten käyttötarpeiden mukaan. Lisäksi automatisoidut työkalut suorituskyvyn optimointiin ja koko sadonkorjuun hallintaan.

X9. RENTOUDU JA NAUTI KOKEMUKSESTA.

Parhain hallittavuus

Parhain hallittavuus

X9 on digitaalinen sadonkorjuujärjestelmä. Mobiilisovellukset ja langaton data tuottavat ennennäkemättömän tehokkaan hallintajärjestelmän. Kaikki sadonkorjuutiedot tallennetaan turvallisesti John Deere Operations Centeriin, johon pääsee mistä tahansa laitteesta. Koska järjestelmä on avoin itsenäisille ohjelmistotoimittajille, se voi parantaa maatalouteen liittyvää päätöksentekoasi suurempien satojen ja paremman pitkän aikavälin tuottavuuden aikaansaamiseksi.

X9. JOHTAA DIGITAALISTA VALLANKUMOUSTA

X-sarja

MALLIEnimmäisteho (ECE R120), hv (kW)Kanavan leveys, mmTehokas puintipinta-ala, m²Aktiivinen erottelupinta-ala yhteensä, m²Seulaston kokonaispinta-ala, m²

639 (470)

1 720

4,00

5,65

7,00

700 (515)

1720

4,00

5,65

7,00