MICHELIN X TWEEL TURF
AIRLESS -VYÖRENGAS

Tweels sauvaohjatut leikkuri, tarkka katsaus lisävarusteisiin Z994R

 

 

Kestää 3 kertaa pidempään

Unohda puhkeamiset ja epätasaiset rengaspaineet. Michelin X Tweel Turf Airless -vyörenkaat kestävät teräviä esineitä, liikkuvat sujuvasti esteiden yli ja kestävät 3 kertaa pidempään kuin tavalliset painerenkaat.

 

Tasainen leikkuu

Epätasainen rengaspaine saattaa johtaa epätasaiseen leikkaustulokseen leikkurin kallistuessa. Käytettäessä Michelin X Tweel Turf Airless -vyörenkaita tämä ei ole mahdollista – yksi murhe vähemmän sinulle ja työntekijöillesi.

     

Ammattileikkuuseen tarkoitetut sauvaohjatut leikkurit Z900R-sarja Z997R Tweels pysy mukana

Pysy mukana

Täyslevyiset, polyhartsipuolat muotoutuvat niin, että koneesi käytännössä pysyy radalla! Tämä saa aikaan suuren eron traktiossa – ja poistaa arvokkaaseen nurmikkoosi kohdistuvan paineen.

Ammattileikkuuseen tarkoitetut sauvaohjatut leikkurit Z900R-sarja Z994R Tweels Vakaata ajoa

Vakaata ajoa

Michelin X Tweel Turf Airless -vyörenkaat vaimentavat tärinää paljon paremmin kuin tavalliset pyörä-rengassetit. Esteet tai reunakivetykset, joiden yli koneella ajetaan, eivät tunnu yhtä paljon – eikä koneesikaan kärsi niistä.

     

Ammattileikkuuseen tarkoitetut sauvaohjatut leikkurit Z900R-sarja Z994R Tweels

Kevyt kuviointi

Michelin X Tweel Turf Airless -vyörenkaan säteittäinen kosketuspinta kestää 3 kertaa pidempään kuin tavallinen painerengas. Lisäksi se on leveämpi, mikä parantaa pitoa ja vähentää koneesi jalanjälkeä.

Ammattileikkuuseen tarkoitetut sauvaohjatut leikkurit Z900R-sarja Z994R Tweels

 Kiinnitä ja unohda

Ilmattomat Michelin X Tweel Turf Airless -vyörenkaat kestävät piikkejä ja lasinsiruja. Älä enää tuhlaa aikaa ja rahaa pyörien vaihtoon tai renkaiden korjaamiseen!

* Hyväksytty John Deere Z994R - ja Z997R -ruohonleikkureille, joissa on 54", 60" tai 72" leikkuupinnat. Ei suositella käytettäväksi materiaalinkeräysjärjestelmien kanssa.