Expert Check -tarkastus 7+

Expert Check -tarkastus

Kauan eläköön oma John Deeresi! Varaa itsellesi Expert Check!

Nyt yli seitsemän vuotiaisiin John Deere koneisiin on mahdollista teettää suuren suosion saavuttanut Expert Check! Tämä tarkastus sopii sinulle täydellisesti, jos John Deere -koneesi on yli seitsemän vuotta vanha. Expert Check 7+ tuottaa yksityiskohtaisen raportin, josta ilmenee koneesi kunto. Saat huollolta tarpeitasi vastaavan tarjouksen, John Deeren-alkuperäisosilla, tehdaskunnostetuilla Reman- tai Alternatives-varaosilla.

Etsi lähin huoltosi! Ajankohtaiset kampanjat! 

 • Käyttöaika

  Käyttöaika

 • Pienemmät käyttökustannukset

  Pienemmät käyttökustannukset

 • Optimaalinen turvallisuus

  Optimaalinen turvallisuus

 • Enemmän mukavuutta

  Enemmän mukavuutta

 • Leikkuupuimurit

  Onko leikkuupuimurisi toiminut uskollisesti jo useamman vuoden ajan? Varmista, että se pysyy yhtä hyvässä kunnossa myös tulevina kausina ja tee sille Expert Check 7+ – Tarkastus tukee koneesi vuosihuoltoa.

  Leikkuupuimurit
 • Ajosilppuri

  Jokainen silppuamiskausi käy ajosilppurisi voimille, ratkaisu on lähellä. Teetä koneellesi Expert Check 7+, niin voit odottaa sen toimivan moitteetta myös ensi kaudella.

  Ajosilppuri
 • Paalaimet

  Paalaimessasi on paljon kulutusosia. Anna sille lisää hyviä vuosia ja tee sille Expert Check 7+ joka vuosi. Tarkastuksen avulla kartoitat todellisen huoltotarpeen.

 • Ruiskutuslaitteet

  Ruiskutuslaitteesi on monimutkainen kone. Expert Check 7+ takaa, että se pysyy edelleenkin täysin toimintakykyisenä. Hyödynnä tarkastusta, myös ennen ruiskusi määräaikaiskatsastusta!

  Ruiskutuslaitteet
kokonaispaketit

Kaikki tarvitsemasi yhdellä hinnalla

Kokonaispakettien kaiken kattavat hinnat säästävät rahaa. Kun saat Expert Check -tarkastuksen tulokset, voit päättää, mitkä työt haluat meidän suorittavan – yhdellä kiinteällä hinnalla, joka sisältää kaikki osat ja työn.

Rekisteröidy digitaaliseen uutispalveluun

Enemmän kuin uutiskirje – Rekisteröidy digitaaliseen uutispalveluun

Rekisteröidy digitaaliseen uutispalveluumme pysyäksesi kärryillä uusista blogiartikkeleista, uutisista, erikoistapahtumista ja rajatuista tarjouksista!

Rekisteröidy!

Samankaltaisia aiheita

6M-ec

Expert Check -tarkastus

Onko koneesi alle seitsemän vuoden ikäinen? Hae Expert Checkisi täältä.

click-and-collect

Click & Collect

Varaosien tilaaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa! Kaikki tarvitsemasi varaosat ovat vain yhden klikkauksen päässä.