9000-sarjan ajosilppurit

Aitoa suorituskykyä

Suunnittelimme 9000-sarjan itsekulkevan ajosilppurin takaamaan erinomaisen suorituskyvyn, entistä paremman hyötysuhteen ja matalammat sadonkorjuukustannukset. Pyrimme auttamaan sinua tuottamaan laadukasta säilörehua tehokkaasti, ja siksi tuotesarjaan on lisätty uusi, entistä tehokkaampi 9700-malli ja
ketjuton 30R-ruohonkerääjä.

    

HarvestMotion™ ja HarvestMotion

HeadingIcon

HarvestMotion™ parantaa merkittävästi tuottavuutta ja tehostaa toimintaa alhaisella moottorin pyörintänopeudella. HarvestMotion™ Plus tarkoittaa ainutlaatuista vääntömomentin nousua ja entistä korkeampaa tehoa alhaisilla moottorin pyörintänopeuksilla parantaen suorituskykyäsi ja tehokkuuttasi.

Uusi 30R-noukin

HeadingIcon

Tehokkaissa uusissa R-sarjan noukkimissa 80 cm:n läpimittainen syöttökierukka, suuremmat 20 cm:n syöttökierukan siivekkeet ja kuusi piikkiriviä, joissa on 6,5 mm:n piikit. 30R:n on ketjuton käyttö ja huoltokustannuksia alentavat heavy duty -kulutusosat, jotka varmistava täyden suorituskyvyn tulevina satokausina.

Jyvien murskaus

HeadingIcon

John Deere XStream KP:n™ halkaisijaltaan 250 mm:n telat ja 50 %:n nopeusero saa aikaan yhtenäisesti murskattuja jyviä ja tehokkaasti käsiteltyjä kasveja silpun pituudesta riippumatta.

Ohjaamo

Nauti ympärillesi rakennetun toiminnallisen ohjaamon mukavuudesta. Se tarjoaa panoraamanäkymän, runsaasti tilaa, maksimaalisen mukavuuden ja intuitiiviset ohjaimet ja näytöt.

Rehun ProStream-kulkutie

Rehun ProStream-kulkutien komponentit ovat ekstrakestäviä ja niillä saadaan aikaan tasainen, vain vähän kuluttava rehuvirta.

Dura Line™

Kulutusta kestävät Dura Line™ -osat merkitsevät pitempää käyttöaikaa ja parempaa kustannustenhallintaa. kasvikanavan kulutuspinnat ja kaikille kasveille sopivat Dura Line™ Plus -vastaterät kestävät neljä kertaa kauemmin*.

HarvestLab™

Älykästä rehunhallintaa – HarvestLab™ 3000 mittaa ja dokumentoi reaaliaikaisesti sekä kuiva-aineen että rehuarvot säilörehun laadun tarkaksi analysoinniksi.

Alennus: Pro-mallin valinta kannattaa

Olemme tuottaneet erityismallin, joka takaa merkittävät säästöt ja sisältää runsaasti lisävarusteita – valitse Pro-malli ja saa suuret säästöt.

    

  • 563 kW / 765 hv JD18X moottori, 18 L
  • ProStream-viljelykasvivirta
  • Premium KP tai XStream KP™ -sarjan leikkuupöytä ja premium-noukin
  Lue lisää
  • 579 kW / 787 hv JD18X moottori, 18 L
  • ProStream-viljelykasvivirta
  • Premium KP tai XStream KP™ -sarjan leikkuupöytä ja premium-noukin
  Lue lisää
  • 607 kW / 825 hv JD18X moottori, 18 L
  • ProStream-viljelykasvivirta
  • Premium KP™ tai XStream KP™ -sarjan leikkuupöytä ja premium-noukin
  Lue lisää
  • 640 kW / 870 hv Liebherr-moottori, 24,2 L
  • ProStream-viljelykasvivirta
  • Premium KP tai XStream KP™ -sarjan leikkuupöytä ja premium-noukin
  Lue lisää
  • 713 kW / 970 hv Liebherr-moottori, 24,2 L
  • ProStream-viljelykasvivirta
  • XStreamKP™ -sarjan maissipöytä ja premium-noukin
  Lue lisää
8000

Erinomaisuuden evoluutio

Kun olet valmis viemään toimintasi uudelle tasolle, uusi 9000-sarja on sinun ajosilppurisi. Mieti mikä yhdistelmä – huippuluokan viljelykasvianalyysi ja dokumentointi, verraton rehun laatu sekä poikkeuksellisen vankkarakenteinen jyvämurskain – voimanlähteinä poikkeukselliset moottorit, mukaan lukien upouusi JD18X.

30r

Uusi JD18X-moottori

Paremman polttoainetehokkuuden lisäksi voit odottaa jopa 60 €n päiväsäästöjä, koska sinun ei tarvitse enää lisätä AdBlueta. Myös päivittäiset huoltotarpeet ovat entistä vähäisemmät, koska huoltokohtia on nyt vähemmän ja niihin on
helpompi päästä käsiksi.

Leikkuupöydät

Ruohonleikkuupöydät

Ruohonleikkuupöydät

9000-sarjan itsekulkevalle ajosilppurille tarjoamme myös uuden 30R-noukkimen kuuluisien 6X9-premium-noukkijoiden lisäksi.

Maissileikkuupöydät

Maissileikkuupöydät

300plus- ja 400plus-maissileikkuupöydät tunnetaan maailmanlaajuisesti suuresta kapasiteetista, luotettavuudesta ja vähäisestä huollontarpeesta.

Kokorehuleikkuupöydät

Kokorehuleikkuupöydät

Kokoviljasäilörehun korjuu onnistuu parhaiten Zürnin ProfiCut-leikkuupöydillä.

Osakuvasto

Osakuvasto

Kaikki merkit, kaikki mallit, mikä tahansa ikä. Kaikki tarvitsemasi osat John Deere -jälleenmyyjältä. Karjatalous-, metsätalous-, puutarha- ja työpajatarpeet. Tutustu laajennettuun valikoimaamme.

John Deere Operations Center™

John Deere Operations Center™

John Deere Operations Center™ tallentaa kaikki kone- ja sadonkorjuutiedot turvallisesti. Tietoihin pääsee miltä tahansa laitteelta, ja ne voidaan jakaa John Deere -jälleenmyyjän ja yli 200 ohjelmistokumppanin kanssa paremman päätöksenteon tukemiseksi.

* perustuu sisäiseen kenttäkokeeseen, jossa verrattiin John Deeren pinnoitettuja ja pinnoittamattomia kulutusosia