Paras vaihtoehto karhotukseen

Täydellinen ratkaisu, kun suora leikkuu ei ole mahdollista

 

BP15 karhotukseen pitää murskaushäviöt pieninä

BP15 on täydellinen ratkaisu, kun suora leikkuu ei ole sääolojen tai viljelykasvien herkkyyden takia mahdollista. Kaksihihnainen annostelujärjestelmä, FieldGlide-jousitus ja suuri syöttökierukka parannetulla sormikuviolla mahdollistavat kasvien erinomaisen korjuun ja käsittelyn.

 

Optimoitu noukinhihna takaa sujuvan syötön

Sujuva syöttö

Noukinhihna on optimoitu nostamaan kasvi ja siirtämään sen toiselle hihnalle, joka liikuttaa sitä vaakasuunnassa ja litteänä suuren syöttörummun alla. Tämä saa aikaan tasaisen syötön, jopa suurilla materiaalimäärillä. Hihnan nopeutta voidaan myös säätää ohjaamosta käsin alueella 3-15 m/min.

Suuri 660 mm:n kierukka suurille viljelykasvimäärille

Suunniteltu suurille viljelykasvimäärille

Suuren 660 mm:n kierukan 57 mm:n kellunta-alue mukautuu helposti suuriin viljelykasvimääriin – puimurin jatkuva syöttö maksimaalisen suorituskyvyn takaamiseksi. Syvyydensäätöpyörät voidaan säätää ilman työkaluja viidelle eri korkeusasetukselle. Tämä optimoi noukinkorkeuden eri viljelykasveille ja eri oloihin. Syvyydensäätöpyörät parantavat myös maaperän muotojen seurantaa ja auttavat vaimentamaan töyssyt epätasaisessa maastossa.

Mihin tahansa karhon kokoon leveän 915 mm:n aukon ansiosta

Sovittuu karhon kokoon

Leveä 915 mm:n aukko säätyy mihin tahansa karhon kokoon. Kaksitoimisten hydrauliikkasylinterien ansiosta reagointi on nopeampaa ja ne ylläpitävät karhon painetta paremman syötön varmistamiseksi.  Suojus voidaan asentaa vähentämään viljelykasvien kulkua kehyksen takaosan yli ilman, että näkyvyys syöttöosaan heikkenee.

Lisätietoja BP15:stä saat napauttamalla mallinumeroa.

MALLIAukko, mmKierukan Ø, mmKellunta-alue, mmHihnanopeus:, m/min

915

660

57

3 - 15