Laadukkaat maissipöydät

Lukuisia eri leveys- ja rivivälivaihtoehtoja

Maissileikkuupöytiä on saatavana lukuisina eri leveys- ja rivivälivaihtoehtoina

Laadukkaat maissin leikkuupöytämme valmistaa Saksassa Geringhoff. Lukuisista eri leveys- ja rivivälivaihtoehdoista voidaan valita leikkuupuimurin kapasiteettiin sopiva leikkuupöytä, joka toimii suurilla ajonopeuksilla kaikissa olosuhteissa. Geringhoffin minimaalisesti huoltoa tarvitsevien leikkuupöytien legendaarisen kestävyyden salaisuus ovat tarkkarakenteiset vaihteistot, joiden sisäinen itsesäätävä ylikuormakytkin suojaa yksikön liikkuvia osia.

Modulaarinen voimansiirtojärjestelmä

Kestävä, vähäinen huollon tarve

Riviyksiköitä ei yhdistetä yhtenäiseen käyttöakseliin, vaan jokaisen riviyksikön välissä on Centraflex-kytkimet ja Zerol-hammaspyörästöt. Voimansiirto ei rasitu ja sadonkorjuu sujuu luotettavasti. Levitinlautasten ja terien suojana on lisäksi kulutusta kestävä volframi-karbiditeräspinnoite. Modulaarinen voimansiirto tarvitsee vähän huoltoa, sillä siinä ei ole ketjuja tai hihnoja. Lujat alumiinivaihteistot ja voimansiirtojen pienet tehontarpeet säästävät polttonestettä ja lisäävät tehokkuutta.

Suuret korkeiden viljelykasvien laihonjaoittimet nostavat maissintähkät sujuvasti koneeseen

Sujuva syöttö

Suuret korkeiden viljelykasvien laihonjaoittimet sopivat täydellisesti maissin korjuuseen, sillä ne nostavat maissintähkät sujuvasti koneeseen. Ainutlaatuinen integroitu ylikuormakytkin kiristää automaattisesti kokoojaketjut, joita ei tarvitse säätää. Levitinlautaset vetävän materiaalit alas kahdeksalla terävällä ja kestävä volframi-karbidipinnoitetulla teräsärmällä ja rikkovat maissikasvin vaivattomasti. Silppurille jää vähemmän tehtävää, mikä säästää polttonestettä ja tehoa. Levitinlautasen tasainen läpimitta ja nopeus koko leveydeltä sekä suuret säädettävät syöttökierukat tukevat joustavaa syöttöä.

Helppo säätö eri viljelykasveille sekunneissa

Nopea siirtyminen kasvilajista toiseen

Leikkuupöytä voidaan säätää sekunneissa eri viljelykasveille. Esimerkiksi Laihonjakajien säädöt voidaan muuttaa helposti kääntämällä pyörää käsin. Ketjujen välisen etäisyyden säätö on kätevästi ruuvin vieressä. Kokoojaketjut kiristyvät automaattisesti ja maissista on helppo vaihtaa auringonkukkaan. Jos leikkuupöydän nopeutta halutaan vaihtaa, 2- ja 4-nopeuksinen vaihteisto on saatavana lisävarusteena.

Rivien määräRivin leveys, cmTyöskentelyleveys, mVaakasuuntainen silppuriPystysuuntainen silppuri

4, 6, 8, 12 tai 16

70, 75 tai 80

2,80-12,80

Mais Star SC, Mais Star Horizon, Horizon Star II

Rota Disc, Horizon Star II