7-sarjan traktorit

Vuoden 2022 kansainvälisessä Tractor of the Year -kilpailussa tuomarit vakuuttuivat 7R 350 AutoPowr™ -traktorin laajoista ominaisuuksista kilpaileviin suuriin traktoreihin verrattuna ja julistivat sen kilpailun yleisvoittajaksi. He korostivat erityisesti 7R-traktorin tilavan ohjaamon tarjoamaa mukavuutta ja traktorin erinomaista tehokkuutta pellolla.

      

      

Tutustutaanpa joihinkin sinua odottaviin 7R-sarjan huippuluokan yksilöllisiin ominaisuuksiin.

Raskasta lisäpainoa – kevyellä otteella

Raskasta lisäpainoa – kevyellä otteella

EZ Ballast mahdollistaa lisäpainojen lisäämisen 7R-traktoriin optimaalisella tavalla, mistä on hyötyä erityisesti viljelijöille ja urakoitsijoille, joiden täytyy vaihtaa usein pelto- ja tietoimintojen välillä. Voit lisätä tai poistaa 1,7 tonnin painon muutamassa sekunnissa painamalla painiketta ohjaamosta käsin.

Todellista voimaa

Todellista voimaa

Tunne todelliset voimasi! Traktorin konepeiton siirtokuva kertoo vain moottorin nimellistehon. Moottoreidemme vääntömomentti nousee kuitenkin jopa 40 % ja yliteho on noin 10 % – “maksimiteho” on aina saatavilla kaikissa olosuhteissa.

Paras ohjaamon mukavuus

Paras ohjaamon mukavuus

Elämäsi mukavimman ohjaamokokemuksen tarjoavat erittäin tehokas ohjaamojousitus, ActiveSeat™ II -istuin, jossa on aktiivinen tärinänvaimennus, hierontatoiminnot, elektroniset hallintalaitteet, 65° istuimen kääntö, kolme jalkatukea ja immersiivinen 6.1-äänijärjestelmä, integroitu jääkaappi jne.

Edistyksellinen kuljettajan käyttöliittymä

Edistyksellinen kuljettajan käyttöliittymä

7R-sarjan traktorien tehon hallinta on helppoa ja tehokasta uuden CommandPRO™-joystick-ohjaimen ja sen 11 ohjelmoitavan painikkeen ansiosta. Virtaviivainen ergonominen käyttöliittymä mahdollistaa keskittyneen hallinnan ja tekee joka työpäivästä mukavamman ja tuottavamman.

1-Click-Go-AutoSetup: lyhennä asetusaikaa jopa 50 %

1-Click-Go-AutoSetup: lyhennä asetusaikaa jopa 50 %

Oletko kyllästynyt muistiinpanojen kirjoittamiseen ja aikaa vievään näyttöjen napsautteluun? 1-Click-Go-AutoSetup voi lyhentää asetusaikaa jopa 50 %: Operations Centerissä etukäteen suunnitellut työt näkyvät automaattisesti 4. sukupolven näytössä, kun kone tulee pellolle. Kuljettajan tarvitsee vain vahvistaa tiedot yhdellä napsautuksella ja työ voi alkaa*.

Täsmäviljely: tehokkaampi tila

Täsmäviljely: tehokkaampi tila

CommandCenter Premium -aktivointiominaisuudet, AutoTrac™-kääntöautomatiikka, passiivinen AutoTrac™-työkoneohjaus ja Machine Sync -synkronointi parantavat tuottavuutta ja kestävyyttä tavalla, jota ei voi muuten saavuttaa.

7R-esite

Katso koko tarina

Selvitä, mikä on 7R-sarjan suosion avain – tutustu 7R-sarjan tuote-esitteeseen.

PowerGard™

PowerGard™

PowerGard™-jälkihoitopaketissa on kiinteät huoltokustannukset.

Rahoituspalvelut

Rahoituspalvelut

John Deere Financial tarjoaa rahoituspalveluja, joissa yhdistyvät asiakaslähtöisyytemme ja John Deere -laitetietomme. Ymmärrämme rahoitustarpeesi paremmin kuin kukaan muu.

Täsmäviljely

Täsmäviljely

Täsmäviljelyratkaisuihimme kuuluvat ohjelmistojen etäpäivitykset ja monet korvaamattomat ominaisuudet, kuten etänäytön käyttö, jotka lisäävät tuottavuutta ja parantavat koneen käyttöaikaa Expert Alerts -varoituksilla.

*Koneessa on oltava 4. sukupolven CommandCenter™- tai Universal-näyttö (SU20-3-ohjelmisto tai sitä uudempi) StarFire™ 3000-/6000-/7000 -vastaanotin, voimassa oleva JDLink™ Connect -tilaus ja John Deere Operations Center -tili. Jos varustukseen ei jo kuulu MTG 4G, jälkiasennus vaaditaan.