7R 270Traktori

  • 297 hv (218 kW)  maksimiteho (ECE-R120) + 8 hv (6 kW) IPM
  • 6,8 l moottori, jossa 6 sylinteriä
  • 11,4 t ja akseliväli 2,925 m
  • Uusi CommandView -ohjaamo ja ActiveSeat II, kosketusnäyttöradio ja uusi CommandPRO-joystick
  • Uudet täsmäviljelyratkaisut
Reagoiva ohjaus

Reagoiva ohjaus, ilo ajaa.

Tervetuloa uuteen automaiseen premium-ohjausvaihtoehtoon, joka on nyt saatavilla kaikkiin 7-sarjan traktoreihin: reagoivaan ohjaukseen. Ohjauspyörä palaa käännyttäessä automaattisesti keskiasentoon ja pysyy suorassa tiellä. Nauti poikkeuksellisen miellyttävästä ja tarkasta ajolinjan pidosta maanteillä ja koe vaivaton ohjaus tien kaarteissa, kiertoliittymistä poistuttaessa ja T-risteyksiin tultaessa.

PLACEHOLDER ALT TEXT

Lisää mahdollisuuksia

Käytä 7R-mallia leveämmillä ja korkeammilla etu- ja takarenkailla, jotta kellunta- ja pito-ominaisuudet paranevat. Suurempi ohjauskapasiteetti käsittelee helposti eteen asennettuja työkoneita ja uusia 710 mm:n eturenkaita. Hyödynnä maasi mahdollisimman hyvin ja valmistele peltosi suurempiin satoihin sopivalla maaperän käsittelyllä.

Tractor

AJOMUKAVUUS

Uudessa ActiveSeat II -istuimessa on nopeasti reagoiva sähköinen jousitustekniikka, joka eristää jopa 90 % sinuun kohdistuvista pystyliikkeistä. Nauti erinomaisesta ajolaadusta vaativimmissa olosuhteissa.

6,5“-kokoinen, uusinta tekniikkaa edustava digitaalinen kosketusnäyttöradio toimii Apple CarPlayn ja Android Auto kanssa ja tarjoaa monia viihdevaihtoehtoja. Niihin pääsee kätevästi kosketusnäytöstä, jolla voi vaihtaa toiminteita.

Sitä 7-sarjan

PYÖRITÄ VETÄMÄLLÄ

Kuva ohjaamon sisäpuolelta

7-series-tractor