7R 330Traktori

 • 363 hv (267 kW)  maksimiteho (ECE-R120) + 10 hv (7 kW) IPM
 • 9,0 l moottori, jossa 6 sylinteriä
 • 11,4 t ja akseliväli 2,925 m
 • Uusi CommandView -ohjaamo ja Active Seat II, kosketusnäyttöradio ja uusi CommandPRO-joystick
 • Uudet täsmäviljelyratkaisut
  Reagoiva ohjaus

  Reagoiva ohjaus, ilo ajaa.

  Tervetuloa uuteen automaiseen premium-ohjausvaihtoehtoon, joka on nyt saatavilla kaikkiin 7-sarjan traktoreihin: reagoivaan ohjaukseen. Ohjauspyörä palaa käännyttäessä automaattisesti keskiasentoon ja pysyy suorassa tiellä. Nauti poikkeuksellisen miellyttävästä ja tarkasta ajolinjan pidosta maanteillä ja koe vaivaton ohjaus tien kaarteissa, kiertoliittymistä poistuttaessa ja T-risteyksiin tultaessa.

  PLACEHOLDER ALT TEXT

  7R-sarja. Kuljeta enemmän

  KULJETA ENEMMÄN

  7R-sarjan pieni kokonaispaino ja suuri hevosvoimateho tekevät näiden traktorien tehotiheydestä poikkeuksellisen. Ketterä traktori ei ainoastaan kuljeta kuormiasi vaan se työntää koko liiketoimintaasi eteenpäin.

  Uusi integroitu StarFire 6000 -vastaanotin muodostaa täydellisen signaalitarkkuuden nopeammin kuin koskaan. Se on kalibroitu tehtaalla sekä varustettu varkaudenesto-ominaisuuksilla.

  AJOMUKAVUUS

  Uudessa Active Seat II -istuimessa on nopeasti reagoiva sähköinen jousitustekniikka, joka eristää jopa 90 % sinuun kohdistuvista pystyliikkeistä. Nauti erinomaisesta ajolaadusta vaativimmissa olosuhteissa.

  6,5“-kokoinen, uusinta tekniikkaa edustava digitaalinen kosketusnäyttöradio toimii Apple CarPlayn kanssa ja tarjoaa monia viihdevaihtoehtoja. Niihin pääsee kätevästi kosketusnäytöstä, jolla voi vaihtaa toiminteita.

  Traktori 7R 330

  PYÖRITÄ VETÄMÄLLÄ

  Kuva ohjaamon sisäpuolelta

  PYÖRITÄ VETÄMÄLLÄ