7R 330Traktori

 • 363 hv (267 kW)  maksimiteho (ECE-R120) + 10 hv (7 kW) IPM
 • 9,0 l moottori, jossa 6 sylinteriä
 • 11,4 t ja akseliväli 2,925 m
 • Uusi CommandView -ohjaamo ja ActiveSeat II, kosketusnäyttöradio ja uusi CommandPRO-joystick
 • Uudet täsmäviljelyratkaisut
  Reagoiva ohjaus

  Reagoiva ohjaus, ilo ajaa.

  Tervetuloa uuteen automaiseen premium-ohjausvaihtoehtoon, joka on nyt saatavilla kaikkiin 7-sarjan traktoreihin: reagoivaan ohjaukseen. Ohjauspyörä palaa käännyttäessä automaattisesti keskiasentoon ja pysyy suorassa tiellä. Nauti poikkeuksellisen miellyttävästä ja tarkasta ajolinjan pidosta maanteillä ja koe vaivaton ohjaus tien kaarteissa, kiertoliittymistä poistuttaessa ja T-risteyksiin tultaessa.

  PLACEHOLDER ALT TEXT

  Lisää mahdollisuuksia

  Käytä 7R-mallia leveämmillä ja korkeammilla etu- ja takarenkailla, jotta kellunta- ja pito-ominaisuudet paranevat. Suurempi ohjauskapasiteetti käsittelee helposti eteen asennettuja työkoneita ja uusia 710 mm:n eturenkaita. Hyödynnä maasi mahdollisimman hyvin ja valmistele peltosi suurempiin satoihin sopivalla maaperän käsittelyllä.

  Tractor

  AJOMUKAVUUS

  Uudessa ActiveSeat II -istuimessa on nopeasti reagoiva sähköinen jousitustekniikka, joka eristää jopa 90 % sinuun kohdistuvista pystyliikkeistä. Nauti erinomaisesta ajolaadusta vaativimmissa olosuhteissa.

  6,5“-kokoinen, uusinta tekniikkaa edustava digitaalinen kosketusnäyttöradio toimii Apple CarPlayn ja Android Auto kanssa ja tarjoaa monia viihdevaihtoehtoja. Niihin pääsee kätevästi kosketusnäytöstä, jolla voi vaihtaa toiminteita.

  Sitä 7-sarjan

  PYÖRITÄ VETÄMÄLLÄ

  Kuva ohjaamon sisäpuolelta

  7-series-tractor