8-sarjan traktorit

Edistyksellistä maataloutta: Ylistettu 8-sarja pysyy uskollisena tehokkaalle perinnölleen palvellakseen kaltaisiasi eteenpäin katsovia maanviljelijöitä, jotka muokkaavat modernin maatalouden kestävää tulevaisuutta. 8-sarjamme sisältää maaperää säästävän John Deere 8RX -telaketjutraktorin ja huipputeknisiä parannuksia, kuten palkitun eAutoPowr™-vaihteistomme.

8R-traktorit

Täydellinen valinta, jos tarvitset monipuolisen koneen, joka toimii loistavasti pellolla ja on mukava myös tien päällä. 8R on vetotehon, alhaisten omistuskustannusten ja monipuolisen suorituskyvyn täydellinen yhdistelmä.

 

8RT-traktorit

8RT-traktorit

2-telaiset koneet tuottavat voimakkaimman suoran vedon, erittäin tehokkaan voimansiirron ja vähäisen pintapaineen. Suunniteltu tasaiseen maastoon ja kuivalle irtomaalle.

8RX-traktorit

8RX-traktorit

Jos maan pinnan vähäinen rikkominen on sinulle tärkeintä, 8RX on ehdoton valinta. 4,57 m²:n maakosketusalue on alan johtava ja saa aikaan vain vähän tai ei lainkaan pengerrystä. 8RX on ihanteellinen vaikeissa mäkisissä maastoissa ja sopii kaikenlaisiin maaperätyyppeihin, ja se mahdollistaa samalla maksimaaliset käyttöikkunat.

Ääniä pellolta

“Ohjaamon melu on hiljaisempi kuin mihin olemme tottuneet nykyisessä 8R-sarjassamme”
Christian Sommerlund, JSJ-Agro, Tanska

eAutoPowr™-vaihteistoa kokeilleet ammattilaiset ovat erittäin tyytyväisiä. Näe omin silmin.

      

kompromissit

Loppu rengaspainekompromisseille

Oikea rengaspaine on ratkaisevan tärkeää traktorin suorituskyvyn ja maaperän kestävän terveyden optimoimiseksi. John Deere Central Tyre Inflation System (CTIS) -järjestelmän avulla voit säätää sitä nopeasti ja helposti painikkeella: täytä ja tyhjennä nopeasti ja kätevästi ohjaamosta käsin – vaihda pelto- ja kuljetustilan välillä.

Tutustutaanpa joihinkin sinua odottaviin 8-sarjan yksilöllisiin huippuluokan ominaisuuksiin.

Ohjaamoterapiaa

Ohjaamoterapiaa

Haluaisitko ohjaamon, josta voit poistua yhtä virkistyneenä kuin nousit siihen? Miten se on mahdollista? Näin se on mahdollista: ActiveSeat™ II, jossa on ennakoiva tärinänvaimennus, hierontatoiminnot, elektroniset hallintalaitteet, 65°:n istuimen kääntö, kolme jalkatukea, 6.1-äänijärjestelmä ja integroitu jääkaappi… jne.

G5Plus CommandCenter

G5Plus CommandCenter

Uusi G5Plus-näyttö, kaikkien aikojen suurin näyttömme: enemmän tilaa tiedoillesi. Nopeampi suoritin takaa lyhyemmät käynnistysajat. Kaikki tietysti mahtavalla teräväpiirtotarkkuudella.

Todellista tehoa

Todellista tehoa

Traktorin konepeiton siirtokuva kertoo vain moottorin nimellistehon. Moottoreidemme vääntömomentti nousee kuitenkin jopa 40 % ja yliteho on noin 10 % – “maksimiteho” on aina saatavilla kaikissa olosuhteissa.

1-Click-Go-AutoSetup: lyhennä käyttöönottoaikaa jopa 50 %

1-Click-Go-AutoSetup: lyhennä käyttöönottoaikaa jopa 50 %

Oletko kyllästynyt muistiinpanojen kirjoittamiseen ja aikaa vievään näyttöjen napsautteluun? 1-Click-Go-AutoSetup voi lyhentää käyttöönottoaikaa jopa 50 %: Operations Centerissä etukäteen suunnitellut työt näkyvät automaattisesti 4. sukupolven näytössä, kun kone tulee pellolle. Kuljettajan tarvitsee vain vahvistaa tiedot yhdellä napsautuksella ja työ voi alkaa*.

Älykkäät vaihteistovaihtoehdot

Älykkäät vaihteistovaihtoehdot

Valitse 16-nopeuksinen PowerShift™-vaihteistomme pyörällisissä malleissa, vankka täysin mekaaninen e23™-vaihteistomme, tasaisesti kiihdyttävä kytkimetön AutoPowr™-vaihteistomme tai palkittu vaiheeton sähkötoiminen eAutoPowr™-vaihteistomme.

Täsmäviljely: tehokkaampi maatila

Täsmäviljely: tehokkaampi maatila

CommandCenter Premium -aktivointiominaisuudet, AutoTrac™-kääntöautomatiikka, passiivinen AutoTrac™-työkoneohjaus, Machine Sync -synkronointi ja In-Field-tiedonjaoitin parantavat tuottavuutta ja kestävyyttä tavalla, jota ei voi muuten saavuttaa.

Katso: Tehokkaita vaihtoehtoja

Kolme konseptia, jotka sopivat paikallisiin olosuhteisiin ja yksilöllisiin maanviljelykäytäntöihin – monipuolinen 8R-malli, suorassa linjassa vetävä 8RT-malli, maaperää säästävä 8RX-malli – katso, miltä edistynyt maanviljely näyttää.

eAutoPowr™-vaihteisto

Vaiheettomasta sähköinen: Palkittu eAutoPowr™-vaihteistomme on ensimmäinen sähkömekaaninen IVT-vaihteisto, ja se tarjoaa ennennäkemättömän tehokkuuden, mukavuuden ja kestävyyden.

8-sarjan esite

Lue koko tarina

Selvitä, mikä on 8-sarjan suosion avain – tutustu 8-sarjan tuote-esitteeseen.

PowerGard™

PowerGard™

PowerGard™-jälkihoitopaketissa on kiinteät huoltokustannukset.

Rahoituspalvelut

Rahoituspalvelut

John Deere Financial tarjoaa rahoituspalveluja, joissa yhdistyvät asiakaslähtöisyytemme ja John Deere -laitetietomme. Ymmärrämme rahoitustarpeesi paremmin kuin kukaan muu.

Täsmäviljely

Täsmäviljely

Täsmäviljelyratkaisuihimme kuuluvat ohjelmistojen etäpäivitykset ja monet korvaamattomat ominaisuudet, kuten etänäytön käyttö (RDA), jotka lisäävät tuottavuutta ja parantavat koneen käyttöaikaa Expert Alerts -varoituksilla.

*Koneessa on oltava 4. sukupolven CommandCenter™- tai Universal-näyttö (SU20-3-ohjelmisto tai sitä uudempi) StarFire™ 3000-/6000-/7000 -vastaanotin, voimassa oleva JDLink™ Connect -tilaus ja John Deere Operations Center -tili. Jos varustukseen ei jo kuulu MTG 4G, jälkiasennus vaaditaan.