8RX 370Traktori

  • 407 hv (299 kW) maksimiteho (ECE-R120) + 13 hv (10 kW) IPM
  • 9,0 l moottori, jossa 6 sylinteriä
  • 18,7 t ja akseliväli 3,235 m
  • Uusi suurempi ja mukavampi CommandView-ohjaamo, jossa näkyvyys on omaa luokkaansa; uusi CommandPRO-joystick, jossa jopa 11 uudelleenohjelmoitavaa painiketta
First in Reliability

ENEMMÄN TULOKSIA VÄHEMMÄLLÄ

eAutoPowr™-vaihteisto on saatavilla traktorien 8R, 8RT ja 8RX malleihin 370 ja 410, ja siinä on yksinkertainen rakenne ja vähemmän monimutkaisia osia. Olemme korvanneet hydrostaattiyksiköt sähkökomponenteilla, jotta suorituskyky, luotettavuus ja mukavuus ovat mahdollisimman hyvät.

Siinä on huoltovapaat, nestejäähdytteiset, harjattomat, sähköiset moottorigeneraattorit. Sähkökomponenttien käyttö hydrostaattiyksiköiden sijasta yksinkertaistaa rakenteen, parantaa tehokkuutta, vähentää kulutusosien määrää ja pidentää vaihteiston käyttöikää.

PARAS SUORITUSKYKY

PARAS SUORITUSKYKY

eAutoPowr™ on 8-sarjan vaihteistojen monipuolisin ja tehokkain vaihtoehto, koska siinä yhdistyvät AutoPowr™-vaihteiston tehokkuus e23™-vaihteiston voimaan. Puolijohteisen elektroniikan ohjaama saumaton vaihtaminen tuottaa välittömän vääntömomentin ja mahdollisimman tasaisen ajon haastavimmissakin käyttökohteissa.

Sen sähköinen käynnistys tuottaa välittömän tehon ja vääntömomentin, mikä mahdollistaa nopeammat ja sujuvammat suunnanmuutokset sekä tarkat ryömintänopeudet, koska hydrostaattiyksiköiden sijasta käytetään sähkömoottoreita.

PARAS MUKAVUUS

PARAS MUKAVUUS

eAutoPowr™-vaihteistossa on CommandPRO™-käyttöliittymä, joka on identtinen AutoPowr™-vaihteiston kanssa, ja se tarjoaa kaikki tunnetut CommandPRO-vaihteiston mukavuusominaisuudet sekä helpon käyttöönoton G5Plus CommandCenter™ -näytössä. Sen sähkömoottorit vähentävät ohjaamon melua 23 % hydrostaattiyksiköihin verrattuna.

SÄHKÖTEHON TUOTTAMINEN

SÄHKÖTEHON TUOTTAMINEN

eAutoPowr-vaihteistosta voidaan ottaa enintään 100 kW 480 V:n vaihtovirtaa ulkoisille kulutusosille lisävarusteisesta AEF-pistorasiasta. Tätä sähköä voidaan käyttää esim. työkoneiden käyttöakselien voimanlähteenä. Sähköisten käyttöakselien pito on merkittävästi parempi, renkaiden luisto vähenee eikä lisäpainoja tarvita. Tämän ansiosta voidaan käsitellä suurempia alueita paljon leveämmillä työkoneilla, hehtaarikohtaiset levityskustannukset ovat pienemmät ja maaperän suojaus on parempi.

Ääniä pellolta

“Ohjaamon melu on hiljaisempi kuin mihin olemme tottuneet nykyisessä 8R-sarjassamme”
Christian Sommerlund, JSJ-Agro, Tanska

eAutoPowr™-vaihteistoa kokeilleet ammattilaiset ovat erittäin tyytyväisiä. Näe omin silmin.

Traktori 8r

AJOMUKAVUUTTA

8R-sarjan traktorien tehon hallinta on helppoa uuden CommandPRO-monitoimivivun ja sen 11 ohjelmoitavan painikkeen ansiosta. Se on edistyksellinen kuljettajan käyttöliittymä, joka lisää kuljettajan mukavuutta ja tuottavuutta joka päivä.

Niin paljon tilaa, niin vähän melua, niin ylellistä. Puhdasta intohimoa yksityiskohtiin. Tervetuloa uuteen 8R-ohjaamoon, joka on suurempi ja mukavampi kuin milloinkaan ennen.

PLACEHOLDER ALT TEXT

8RX-sarja. Pysäyttämätön

PYSÄYTTÄMÄTÖNTÄ TEHOA

Jos maan pinnan vähäinen vaurioittaminen on sinulle tärkeintä, 8RX on ehdoton valinta. Se sopii ihanteellisesti vaikeisiin poikkirinteisiin ja hankalille maaperätyypeille. Lisäksi hyödyt maksimaalisesti töiden oikea-aikaisuudesta.

8R-/RT-/RX-sarjan traktoreiden rohkea muotoilu kertoo niistä kaiken: vetovoimaa, jota ei pysäytä mikään, ja tekniikkaa, joka vie nykyaikasta maataloutta eteenpäin.

Kuva ohjaamon sisäpuolelta

PYÖRITÄ VETÄMÄLLÄ