8RT 410Traktori

  • 443 hv (326 kW) maksimiteho (ECE-R120) + 15 hv (11 kW) IPM
  • 9,0 l moottori, jossa 6 sylinteriä
  • 16,2 t ja akseliväli 2,477 m
  • Uusi suurempi ja mukavampi CommandView-ohjaamo, jossa näkyvyys on omaa luokkaansa
First in Reliability

Luotettavuuden ykkönen

Täysin uusi John Deere eAutoPowr-vaihteisto on ensimmäinen sähkömekaaninen tehon portaattomasti jakava IVT, joka on saatavana 8R/RT/RX 410 -traktoriin. Portaaton vaihteisto on maksimaalisen luotettava ja kestävä verrattuna muihin vaihteistoihin. Puolijohdetehoelektroniikan ohjaama saumaton vaihtaminen tuottaa välittömän momentin ja tasaisimman ajon kaikkein haastavimmissakin käyttökohteissa.

Uuden eAutoPowr:n nestejäähdytteisiä harjattomia moottorigeneraattoreita ei tarvitse huoltaa. Hydromoduulien korvaaminen sähkökomponenteilla vähentää kuluvien osien määrää paljon, yksinkertaistaa rakennetta ja parantaa vaihteiston kokonaiskestoikää. Voimansiirron sähkökomponentit ja uudet tunnistimet vähentävät erityisten diagnostiikkatestien tarvetta 1/3:n, ja erikoistyökaluja tai -varusteita vaativien menettelyjen määrä vähenee 20 %.

100 000 asiakasekvivalenttia testituntia koko kehitysprosessin aikana takaa luokan parhaan luotettavuuden.

Sähköistys saa aikaan eron

Sähköistys saa aikaan eron

AutoPowr-vaihteistossa käytettävät hydraulipumppu ja moottori korvattiin uutta eAutoPowr-vaihteistoa luotaessa kahdella moottorigeneraattorilla. Dieselmoottoriin suoraan liitetty generaattori käyttää toista moottorigeneraattoria, joka säätää tarkasti traktorin nopeutta. Yksi sähköinen ja neljä mekaanista vaihdetta takaavat tehokkaimman voiman siirron pyöriin. Tuloksena on kestävin ja luotettavin portaaton vaihteisto, ja AutoPowrin™ tunnettu tehokkuus ja ajomukavuus. Paras John Deeren suunnittelema portaaton vaihteisto!

Generaattorikäyttö

Generaattorikäyttö

eAutoPowr:sta voidaan ottaa enintään 100 kW:a 480 V:n vaihtovirtaa ulkoisille kuluttajille AEF-pistorasiasta, joka on lisävaruste. Sähköä voidaan käyttää esimerkiksi työkoneiden vetävien akselien voimanlähteenä. Sähkökäyttöisten akselien pito on merkittävästi parempi, renkaiden luisto vähenee eikä lisäpainoja tarvita. Suurempia aloja voidaan käsitellä paljon leveämmillä työkoneilla, hehtaarikohtaiset levityskustannukset ovat pienemmät ja maaperän suojaus paranee.

Vedä enemmän vähemmällä

Vedä enemmän vähemmällä

Olemme kehittäneet yhteistyössä Joskinin kanssa lietevaunun, jonka sähkömoottori käyttää neljää pyörää kuudesta – tässä yhdistelmässä on yhteensä kahdeksan vetävää pyörää. Traktorin ei enää tarvitse vetää koko kuormaa, koska perävaunukin työntää, ja lannan sekä perävaunun paino lisää pitoa. Voit käyttää paljon kevyempää traktoria suurempien kuormien vetämiseen tai jyrkempien mäkien nousemiseen – maaperä tiivistyy vähemmän, polttonestettä säästyy ja tuottavuus paranee.

PLACEHOLDER ALT TEXT

8RT-sarja. Pysäyttämätön

PYSÄYTTÄMÄTÖNTÄ TEHOA

2-telaiset koneet tuottavat voimakkaimman suoran vedon, erittäin tehokkaan voimansiirron ja vähäisen pintapaineen. Suunniteltu tasaiseen maastoon ja kuivalle irtomaalle.

8R-/RT-/RX-sarjan traktoreiden rohkea muotoilu kertoo niistä kaiken: vetovoimaa, jota ei pysäytä mikään, ja tekniikkaa, joka vie nykyaikasta maataloutta eteenpäin.

Traktori 8r

AJOMUKAVUUTTA

Niin paljon tilaa, niin vähän melua, niin ylellistä. Puhdasta intohimoa yksityiskohtiin. Tervetuloa uuteen 8R-ohjaamoon, joka on suurempi ja mukavampi kuin milloinkaan ennen.

Kuva ohjaamon sisäpuolelta

PYÖRITÄ VETÄMÄLLÄ