Alkuperäiset John Deere LED valot


Sopii täydellisesti

Tiesitkö, että aidot John Deeren LED-valot eivät pelkästään ole tehokkaita vaan myös energiatehokkaampia kuin tavalliset halogeenilamput? Niiden tuottama luonnollinen valo parantaa näkyvyyttä, jolloin silmäsi rasittuvat vähemmän samalla, kun akun ja vaihtovirtageneraattorin käyttöikä pitenee.

LED valot

Energiatehokkuus, joka loistaa kirkkaasti

Tarjoamme LED-valoja, joiden tuottama valo vaihtelee mallista riippuen (lumen), täyttääksemme asiakkaidemme valontarpeeseen ja kustannuksiin liittyvät vaatimukset. Tehokkaimpien lamppujen valo on 3000 efektiivistä lumenia, joka ylittää HID:t sekä leveyden että syvyyden osalta ja tarjoaa kirkkaimmat valon akun tyhjentyessä tavallista hitaammin.

Tämä sinun pitäisi tietää LED-valoista: Monissa jälkimarkkinoiden lampuissa on mainosten mukaan erittäin korkeat lumenarvot. Nämä luvut kuvaavat usein vain LED-valon raakalumenarvoa tai enimmäisarvoa, koska niiden efektiivinen lumenarvo on erittäin matala.

Efektiivinen lumenlukema on valon tarkka luokitus normaalikäytössä. John Deeren lamppujen yhteydessä on kerrottu sekä raakalumenarvo että efektiivinen arvo niin, että voit tarkasti mitata valon tuottoa. John Deeren LED-valot tarjoavat aina parasta vastinetta rahoillesi.

 • John Deere LED -valot – tehty John Deere -konettasi varten

   

  Saatavissa on kaksi erityyppistä LED-valoa:

  – Suoraan vaihdettavat LED-valot on valmistettu sopimaan täydellisesti alkuperäisen halogeenivalon paikalle. Helppo plug’n’play-asennus vie sinut sulavasti seuraavalle valotasolle.

  – Jalustalliset LED-valot voidaan asentaa useisiin kohtiin koneessasi, sen mukaan, missä lisävaloa tarvitaan.

  LED

Samankaltaisia aiheita

click-and-collect

Click & Collect

Osien tilaaminen on helpompaa kuin koskaan ennen! Kaikki tarvitsemasi varaosat ovat vain yhden klikkauksen päässä.

John Deere -osakuvasto

John Deere -osakuvasto

Koe uusi helppokäyttöinen osakuvastomme verkossa.