Suodattimet

Suodattimet

John Deere -suodattimet täydentävät John Deere -nesteitä koneiden ylläpidossa. Ne suojelevat koneitasi estämällä haitallisten hiukkasten pääsyn järjestelmään ja pidentävät koneidesi käyttöikää.

Korkealaatuiset suodattimemme vangitsevat kooltaan niinkin pienet hiukkaset kuin viidesosa ihmisen hiuksen leveydestä! Huomaat varmasti, että huoltovälit pitenevät ja koneen suojaus paranee.

Näytä kaikkiNäytä otsikot

Öljynsuodattimet

John Deere -suodattimet

John Deere -öljynsuodattimet pysäyttävät pienet hiukkaset kuten multa ja muut epäpuhtaudet, ennen kuin ne likaavat moottorin. Likainen öljy hidastaa koneen työskentelyä, vähentää tuottavuutta ja lyhentää huoltovälejä. Siksi John Deere -suodattimet testataan, jotta varmistetaan, että ne pysäyttävät enemmän pölyhiukkasia kuin heikompilaatuiset suodattimet.

Kun valitset öljynsuodattimia, mieti seuraavia asioita:

 • Jos suodattimen epäpuhtauksien sitomiskyky ei riitä, likaista öljyä alkaa päästä läpi suodattimesta jo ennen kuin suodattimen vaihtoväli on kulunut umpeen.
 • Suodattimen ohittaminen tuo moottoriin likaa, mikä aiheuttaa turhaa kulumista.

Edut:

 • Tasaiset laskokset ja suodatinmateriaalin välistys takaavat tasaisen suodatuksen.
 • Kierteinen ja poimutettu keskiputki lisää tukea, jotta suodatin ei painu kasaan ja päästä epäpuhtauksia järjestelmään.
 • Suodattimissa käytetyt kumitiivisteet pitävät ja eristävät muovisia paremmin.

Polttoainesuodattimet

John Deere -polttonestesuodattimet

Vesi on polttoaineen pahin vihollinen. Polttoainesuodattimet on suunniteltu sekä erottamaan vesi että hylkimään sitä. Suodattimissamme on pinnoitettu suodatinmateriaali, joka pitää veden poissa ja estää näin ruostumista ja mikrobikasvustoa, joka voisi liata polttoaineen ja heikentää polttoainetaloutta.

Edut:

 • Tiheät laskokset ja tasainen suodatinmateriaalin välistys varmistavat, että suodatin pyydystää veden ja pölyhiukkaset, ennen kuin ne vahingoittavat polttoainetta.
 • Pinnoitetut suodatinmateriaalit hylkivät vettä ja estävät sitä pääsemästä suodattimen läpi polttoaineeseen, kuten voi tapahtua päällystämättömiä materiaaleja käytettäessä.
 • Tiukka tiiviste suodatinmateriaalin ja suodattimen kotelon välillä takaa, ettei suodattamatonta, likaista polttoainetta pääse moottoriin.

Ilmansuodattimet

John Deere -ilmansuodattimet

John Deere -ilmansuodattimet ovat laadukas puolustuskeino moottoria vahingoittavia epäpuhtauksia  vastaan. Suodattimet vähentävät moottorin kulumista, koska ne poistavat imuilmasta pölyä, likaa ja muita epäpuhtauksia. Ne ovat erittäin tehokkaita hiukkaspyydyksiä.

Edut:

 • Tasaiset laskokset ja suuri määrä suodatinmateriaalia takaavat tehokkuuden ja pitkän huoltovälin.
 • Riittävä ilmavirtaus takaa, että virtausvastus on mahdollisimman pieni, ja suodatin kykenee pyydystämään mahdollisimman paljon likaa.
 • Tiukka tiiviste estää likaa ohittamasta suodatinta.

Hydrauliikkasuodattimet

John Deere -hydrauliikkasuodattimet

Hydrauliikkasuodattimet suojaavat hydrauliikkajärjestelmiä kulumiselta ja hydraulisilta paineiskuilta. Suodattimet estävät lian pääsyn järjestelmään ja estävät happoja vaurioittamasta konettasi.

Edut:

 • Tasaiset laskokset lisäävät liansieppauspinta-alaa ja pidentävät huoltoväliä.
 • Erittäin kuumalla liimalla tehty kiinnitys vahvistaa suodatinmateriaalia ja takaa tasaiset välit.