Managing Access RightsTäsmäviljelyteknologia

  • Ota tiedonvaihto käyttöön
  • Etätuen käyttöönotto
  • Suostuminen arvokkaisiin FarmSight-palveluihin

Käyttöoikeuksien hallinta

Suurin osa esitteessä esiteltävistä etä- ja lähipalveluista perustuu koneistasi kerättäviin tietoihin. Otamme tietosuojan vakavasti. Päätät seuraavissa kolmessa vaiheessa tarkasti sen, kuka näkee tietojasi.

Tietojen vaihdon käyttöönotto

Kun allekirjoitat JDLink-sopimuksen, hyväksyt koneesi tietojen vaihdon John Deere -pilven kanssa. Tuolloin voit muuttaa tai muokata sitä, kenellä on pääsy tietoihin, joita on online-sovelluksissamme, kuten Operations Center -toimintokeskuksessa tai Operations Center Mobile-sovelluksessa.

Etätuen käyttöönotto

Operations Center -toimintokeskuksen Ryhmäpäällikkö-työkalulla voi määritellä, kuka voi käyttää langattomasti lähetettyjä tietoja. Kysymykseen voivat tulla oman organisaatiosi eri käyttäjät tai ulkopuoliset kumppanit, esimerkiksi John Deere -jälleenmyyjä. Huomaa, että jälleenmyyjä näkee koneesi tiedot, ellet estä sitä: Mutta tietojen jakaminen on hyödyllistä, sillä jälleenmyyjä voi ottaa yhteyden koneeseen ja auttaa ratkaisemaan mahdollisia ongelmia nopeasti.

Suostuminen arvokkaisiin FarmSight-palveluihin

Tietyt palvelut kuten Expert Alerts, polttoainetakuu, huoltoilmoitukset ja tietoihin perustuvat koneen parannukset, voivat antaa ilmoituksia John Deerelle tai jälleenmyyjällesi, jotta sinuun voidaan ottaa yhteyttä ja tarjota suorituskyvyn optimointipalveluja. Suostumuksesi - Myjohndeere.com.