Field ManagementTäsmäviljelyteknologia

  • Kaikki tiedot yhdessä keskitetyssä paikassa, hyvin jäsenneltyinä ja helposti saatavilla
  • Saat apua älykkäisiin, tosiasioihin perustuviin päätöksiin
  • Voit hyödyntää useita muita maatalouden työkaluja tietojen lisäkäsittelyyn ja analysointiin
  • Helppo ja nopea langaton tiedonsiirto

Hallitse peltojasi fiksusti

John Deeren Operations Center -toimintokeskus pistää tilasi taskuusi: Helppotajuiset, integroidut työkalut tukevat agronomista päätöksentekoasi ja auttavat saamaan pelloiltasi maksimaalisen sadon ja tasaisen laadun huomattavasti pienemmillä tuotantokustannuksilla. Suunnittele viljelykasvikierto tulevaa kautta varten rakenteisella yleiskuvauksella, jonka avulla on helppo luoda näytön asetustiedostot ja työkansiot. Kun yksittäiset työt ovat valmiita, dokumentointitiedot ladataan automaattisesti ohjaamon näytöltä henkilökohtaiselle Operations Center -toimintokeskustilillesi. Sieltä kaikki käyttöä koskevat tiedot saa näkyviin aikajanalle järjesteltyinä – missä ja milloin vain miltä tahansa laitteelta, jossa on Internet-yhteys, joten voit tarkastella kartoitustasi tai verrata eri karttakerroksia, kuten satoa, kuiva-ainetta, viljelykasvien ainesosia ja levitysmääriä.

Arvokkaat maataloustiedot

Näin voit tehdä arvokkaiden maataloustietojen avulla älykkäitä päätöksiä ja määritellä helpommin korjaustoimia. Muiden integroitujen työkalujen avulla voit muuttaa nämä tiedot helposti käyttöpaikkakohtaisesti vaihteleviksi käyttöseosmääriksi ja tehdä yhteistyötä maatalousneuvojien kanssa kätevästi ja tehokkaasti antamalla heille peltokohtaiset käyttöoikeudet. Lopuksi voit hetkessä dokumentoida asiakkaille tekemäsi työn helposti luotavilla, tulostettavilla ja jaettavilla raporteilla.

Field Analyser

Field Analyser

Tallenna, visualisoi ja analysoi näyttöjesi vuodesta toiseen keräämiä tietoja ja tee maataloudellisesti oikeita päätöksiä. Vie tallennetut peltotiedot muutamassa sekunnissa omaan käyttöösi tai asiakkaillesi.

Pellonhallinta

Viljelysuunnitelma

Suunnittele tietyn kauden vuoroviljelyt. Valitse pellolle lisättävä viljelykasvityyppi, jolloin kasvattaja saa hyvän kuvan siitä, mitä ja millä istutuskaudella istutetaan.