Affiliated Software CompaniesTäsmäviljelyteknologia

  • Voit tehdä yhteistyötä haluamasi kumppanien kanssa
  • Voit muokata toimintokeskustiliäsi haluamillasi työkaluilla
PLACEHOLDER ALT TEXT

Yhdistä mahdollisuuteen

Onko sinun käsiteltävä useista eri lähteistä tulevia tietoja? John Deeren Operations Center -toimintokeskus tarjoaa rajapinnat, joilla mikä tahansa kolmannen osapuolen ohjelmisto tai palveluntarjoaja voi yhdistää oman ohjelmistoratkaisunsa. Voit muokata omaa toimintokeskustiliäsi tarvitsemillasi työkaluilla ja vaihtaa tietoja järjestelmien välillä kätevästi ja saumattomasti.

Esimerkiksi

  • Tarkastele kauko-ohjattavan lennokin käsittelemää kuvaa Field Analyzer -työkalussa ja vertaa sitä tallentamiisi saman pellon muihin karttoihin.
  • Saat käyttöseosmäärän maatalousneuvojaltasi suoraan tilillesi ja voit lähettää sen vastaavalle pellolla olevalle koneelle langattomasti.
  • Synkronoi maatalouden tiedot haluamasi paikallisen maatalouden hallinnan tietojärjestelmän kanssa.

Tarkkuuslogot

Kolmannen osapuolen rajapinnat

Voit yhdistää Operations Center -toimintokeskusalustaamme ulkopuolisia työkaluja ja palveluja, joita tarvitset toiminnassasi. Kasvava joukko ulkopuolisia yrityksiä, esimerkiksi Agricon, Pessl, Claas, Farmfacts ja Airbus ovat jo luoneet rajapintoja, jotka mahdollistavat palvelujen käytön Operations Center -toimintokeskuksen kautta.

Lisää yrityksiä liittyy joukkoon, ja jo nyt kaikki voivat ottaa yhteyden avoimeen kehitysympäristöömme osoitteessa developer.deere.com.