Connected SupportTäsmäviljelyteknologia

Maksimoi koneen käytettävyysaika:
Aloita työpäiväsi turvallisin mielin, kun tiedät, että taitava ja kokenut etätuen asiantuntija huolehtii sinusta ja koneistasi.

PLACEHOLDER ALT TEXT

Yhteys tukeen

John Deere jälleenmyyjillä on käytettävissä useita huippuluokan etätyökaluja, esimerkiksi edistynyttä tukea tarjoava Expert Alerts, joka auttaa optimoimaan koneen toiminnan ja maksimoimaan käytettävyysajan. Useimmissa tehtaalta toimitettavissa koneissa on viiden vuoden yhdistettävyys, jolloin jälleenmyyjä voi käyttää tässä esiteltäviä työkaluja, mikäli olet antanut suostumuksesi.

Yhteys tukeen

Koneen käyttöönoton etätuki

Koneen käyttöönoton etätuki lyhentää merkittävästi koneen käyttöottoa, koska jälleenmyyjän asiantuntija voi ottaa yhteyden ohjaamon näyttöön ja avustaa käyttöönotossa. Jälleenmyyjän asiantuntija voi myös antaa tehokkuutta parantavaa tukea, ja yhteydenpito jälleenmyyjään on paljon helpompaa ongelmatilanteissa, mikä on suuri käytettävyysaikaan vaikuttava tekijä.

Yhteys tukeen

Koulutus koneen luovutuksen yhteydessä

Kuljettajan yksilöllinen koulutus jälleenmyyjän toimipisteessä. Se korostaa koneesi tärkeitä tuottavuusominaisuuksia ja selittää, kuinka toiminnot optimoidaan niitä käyttämällä.

Yhteys tukeen

Koneen etävalvonta

Jälleenmyyjän asiantuntijat seuraavat etäältä koneesi tilaa John Deeren Yhdistetty tyki -työkaluilla, jollaisia ovat Expert Alerts ja Machine Dashboard. Jos työkalut ilmaisevat, että koneessa on jotain vialla, sinun otetaan heti yhteyttä ja ennakoiva tuki auttaa minimoimaan seisonta-aikariskin.

Yhteys tukeen

Expert Alerts

Expert Alerts -asiantuntijavaroitukset, uusin ainutlaatuinen järjestelmän edistysaskel, perustuu ohjelmistoalgoritmeihin, jotka pystyvät ennustamaan tietyt tulevat ongelmat ennen kuin ne vaikuttavat negatiivisesti tai aiheuttavat oheisvaurioita. Kun vianmääritys- ja korjaustiedot luodaan automaattisesti, jälleenmyyjän huoltoteknikot voivat reagoida nopeasti ja seisonta-aikaa voidaan vähentää merkittävästi.