Vakaava ja kääntyvä ohjaamo

Kääntyvä ja vakaava ohjaamo

Mukavuus on tuottavuustekijä

John Deeren metsäkoneiden ohjaamot ovat alansa ehdottomia edelläkävijöitä

Kääntyvä ja vakaava ohjaamo tehostaa työskentelyä ja parantaa ergonomiaa. Automaattisen vakaustoiminnon ansiosta kuljettaja istuu suorassa epätasaisessakin maastossa. Puomi ja ohjaamo ovat erillisillä rungon osilla, mikä vähentää tehokkaasti puun käsittelystä johtuvia ohjaamon heilahduksia, jolloin työskentely on mukavampaa.

Asiakkaamme ovat käyttäneet kääntyvää ja vakaavaa ohjaamoa satojen miljoonien työtuntien ajan. Koneisiin on tarjolla sekä kääntyvä ja vakaava että kiinteä ohjaamo. Valitse sinulle parhaiten sopivat ominaisuudet eri käyttötilanteisiin. 

Ohjaamo kohti työskentelyaluetta

Kääntyvä ja vakaava ohjaamo seuraa puomin käännön liikkeitä ja antaa kuljettajalle hyvän näkymän työskentelyalueelle, leimikolle ja pyörille. Työskentely on sujuvaa, kun ohjaamon voi kääntää työn suunnittelun ja kuljettajan näkyvyyden kannalta parhaaseen asentoon pysäyttämättä konetta.

Ohjaamo kääntyy 290 astetta

Kääntyvä ohjaamo tarjoaa kuljettajalle erinomaisen näkymän koko työskentelyalueelle, puomin kärkeen ja leimikkoon. Konetta voidaan myös ajaa siten, että ohjaamo on käännetty sivuttain.

Mukavuus on tuottavuustekijä

Kääntyvä ja vakaava ohjaamo lisää työskentelyn tehokkuutta ja parantaa ergonomiaa. Automaattisen vakaustoiminnon ansiosta kuljettaja istuu suorassa epätasaisessakin maastossa. 

Vakaa ohjaamo lisää työskentelymukavuutta

Vakaa ohjaamo lisää työskentelymukavuutta

Harvestereissa erillisellä rungon osalla sijaitseva ohjaamo vähentää tehokkaasti puun käsittelystä johtuvia ohjaamon heilahduksia. 

Ohjaamon käännön ja vakauksen asetuksissa on runsaasti yksilöllisiä säätömahdollisuuksia, joten jokainen voi käyttää näitä toimintoja haluamallaan tavalla.

JOKAISELLE SOPIVA

HeadingIcon

John Deere metsäkoneen ohjaamo

Kuljettaja istuu suorassa myös epätasaisessa maastossa. Eri suuntiin työskenneltäessä ohjaamon voi kääntää työtä kohti.

OHJAAMO TYÖTÄ KOHTI

HeadingIcon

John Deere kääntyvä ohjaamo

Kääntyvä ja vakaava ohjaamo auttaa kuljettajaa ylläpitämään oikeita työasentoja, jotka eivät rasita selkää ja hartiaseutua. 

HYVÄ TYÖASENTO

HeadingIcon

John Deere metsäkoneen ohjaamo

John Deere kääntyvä ja vakaava ohjaamo

Katso video

Katso videolta, kuinka kääntyvä ja vakaava ohjaamo helpottaa metsäkoneen kuljettajan työtä ja parantaa työskentelyn ergonomiaa.