HUOLTO

service

Pidä koneet käynnissä. Uramahdollisuuksia John Deere -maatalouskoneiden jälleenmyyjällä

Voit aloittaa huollossa harjoittelijana ja kehittyä huoltoasiantuntijaksi tai jopa korjaamopäälliköksi tai pidemmälle. Saat huipputeknisten koneiden edellyttämän asiantuntijakoulutuksen – ruohonleikkurista ajosilppuriin, traktorista satelliittiohjausjärjestelmään.

Etsi John Deere -maatalouskoneiden jälleenmyyjä ja tutustu mahdollisuuksiin:

 • Parhaat työkalut

  Uusimpien ja parhaiten koneiden parissa työskennellessä hyvät tulokset ovat helppoja saavuttaa

  Parhaat työkalut
 • Ensiluokkainen palvelu

  Hyvä palvelu tarkoittaa oikeaa tulosta joka kerralla.

  Ensiluokkainen palvelu
 • Käyttöajan maksimointi

  Kun teemme työmme oikein, emme vain korjaa koneita, annamme yrityksille parempia toimintamahdollisuuksia.

  Käyttöajan maksimointi

Huolto-osaston tyypillisiä töitä

Korjaamopäällikkö


Korjaamopäällikkönä johdat huoltotiimiä, joka neuvoo asiakkaita korjauksista ja päivityksistä – kentällä ja korjaamossa. Edistät huollon laatua ja kannattavuutta tavoitteenasi asiakkaan täysi tyytyväisyys.

Teknikko


Suoritat diagnostiikkaa, huollat ja korjaat asiakkaan ja jälleenmyyjän omistamia koneita, opastat asiakkaita koneen optimaalisista säädöistä ja päivityksistä.

Huoltoasiantuntija


Tutkit tiettyjen koneiden monimutkaisia vikoja, huollat ja korjaat koneita (traktoreita, kasvinsuojelu-, sadonkorjuu-, täsmäviljely- ja golf- ja urheilualan koneita). Opastat asiakkaita koneen optimaalisista säädöistä ja päivityksistä. Olet työtoverien ja asiakkaiden välinen asiantunteva yhteyshenkilö.

Connected support -asiantuntija


Hyödynnät liitettävyystyökaluja ja John Deere Connected Support -työkaluja, varmistat koneen käyttöajan ja suorituskyvyn huoltosopimuksilla.

Huollon oppisopimuskoulutus


Opit kaiken huoltoteknikon töistä jälleenmyyjän palveluksessa ja käyt ammattikoulua. Teet mentorin kanssa maatalous- tai golf- ja urheilualan koneiden peruskorjauksia ja osallistut myös tekniseen koulutukseen.

Tämän sivuston työt ja työnkuvaukset ovat vain esimerkkejä – jälleenmyyjien töiden tarjonta voi vaihdella. Kaikki jälleenmyyjän kanssa käytävät työllistymistä koskevat keskustelut ovat vain hakijan ja jälleenmyyjä välisiä, samoin kuin mahdolliset työhakemukset ja haastattelut.