JOHTO JA HALLINTO

Management & Administration

Menestyksen tukiranka. Uramahdollisuuksia maatalouskoneiden jälleenmyyjällä

Hyvin toimiva yritys tarvitsee vahvan johtajan ja erinomaisen hallinnon. John Deere -jälleenmyyjät tarvitsevat yritystoiminnan ja henkilöstöhallinnon taitajia, jotka edistävät työntekijöiden sitouttamista, hyvää asiakaskokemusta ja yrityksen kasvua. Päällikkönä saatat johtaa tiimiä ja vaikuttaa ratkaisevasti nykyisiin ja tuleviin yritystoiminnan päätöksiin.

Etsi John Deere -maatalouskoneiden jälleenmyyjä ja tutustu mahdollisuuksiin:

 • Vastuullisuus

  Asiakkaamme luottavat meihin ja teemme päivittäin parhaamme täyttääksemme asiakkaiden odotukset ja auttaaksemme heitä menestymään.

  Vastuullisuus
 • Erinomaisuus

  Kohti tulevaisuutta asenteena ”onnistuu” – se on menestyksemme perusta.

  Erinomaisuus
 • Tiimihenki

  Yhdessä saavutamme paljon enemmän!

  Tiimihenki

Johdon ja hallinnon tyypillisiä töitä

Toimipisteen päällikkö


Johdat jälleenmyyntipistettä ja kannat kokonaisvastuun asiakaskokemuksesta, toiminnan tuloksesta ja henkilökunnan sitouttamisesta.

Talouspäällikkö


Johdat ja valvot organisaation kaikkia taloudellisia aktiviteetteja ja hallinnon päivittäistä toimintaa.

Human Resources -päällikkö


Johdat organisaation kaikkia HR-alueita – henkilöstöä koskevien päätösten toimeenpanosta, lakien ja määräysten noudattamisesta johdon tukemiseen ja henkilöstön sitouttamisen ohjaamiseen.

Markkinointipäällikkö


Hallitset jälleenmyyjän brändi-imagoa ja tunnettuutta, suunnittelet myös tuotteita ja palveluita edistäviä markkinointistrategioita.

Luottokoordinaattori


Tiimisi koordinoi kaikki rahoitustoiminnot läheisessä yhteistyössä myyntitiimin ja John Deere Financialin kanssa. Tärkeintä on varmistaa, että kaikkia asiakkaita tuetaan laadukkaalla ja selkeästi esitetyllä rahoitusprosessilla.

IT-koordinaattori


Koordinoit kaikki tekniikkaan liittyvät tuotteiden/palvelujen valinnat, käyttöönoton, tuen, kommunikoinnin ja tietosuojan, joilla tuet työtoveriesi tehokasta työskentelyä.

Huolto-, myynti- tai varaosa-


ylläpitäjä Vastaat prosesseista, jotka maksimoivat osaston tehokkuuden.

Tämän sivuston työt ja työnkuvaukset ovat vain esimerkkejä – jälleenmyyjien töiden tarjonta voi vaihdella. Kaikki jälleenmyyjän kanssa käytävät työllistymistä koskevat keskustelut ovat vain hakijan ja jälleenmyyjä välisiä, samoin kuin mahdolliset työhakemukset ja haastattelut.