INTEGROIDUT RATKAISUT

Integrated Solutions

Ratkaisuja asiakkaille. Uramahdollisuuksia maatalouskoneiden jälleenmyyjällä

John Deere yhdistää koneet, älytekniikan ja datan ratkaisuiksi asiakkaiden toimintaan pellolla. Työssäsi jatkuvasti kehittyvien integroitujen ratkaisujen maailmassa käytät hyväksi tietoja ja oivalluksia, ja tuet asiakkaidesi koneiden ja tekniikoiden tehokkaampaa käyttöä tavoitteena suurempi tuottavuus ja kestävä ympäristö.

Etsi John Deere -maatalouskoneiden jälleenmyyjä ja tutustu mahdollisuuksiin:

 • Me kuuntelemme

  Ymmärrämme asiakkaan tarpeen saada yksilöllisiä ratkaisuja.

  Me kuuntelemme
 • Toimimme käytännössä

  Olemme valmiina tukemaan asiakkaitamme, jotta he saavat täyden hyödyn innovatiivisista teknologioista.

  Toimimme käytännössä
 • Olemme koulutettuja asiantuntijoita

  Tietojen jatkuvan laajentaminen ja asiantuntemus ovat avaintekijöitä, kun asiakkaille toimitetaan ratkaisuja eri tuotantojärjestelmiin.

  Olemme koulutettuja asiantuntijoita

Integroidut ratkaisut -osaston tyypillisiä töitä

Integroidut ratkaisut -päällikkö


Tässä tehtävässä johdat koko organisaation integroitujen ratkaisujen kehittämistä ja toteuttamista, mukaan luettuna FarmSight Services. Toimit läheisessä yhteistyössä muiden osastojen ja ulkopuolisten resurssien kanssa.

Integroitujen ratkaisujen tukiasiantuntija


Tuet ja edistät jälleenmyyjän FarmSights Services -tarjontaa käytännön asiantuntemuksella, kouluttamalla henkilökuntaa ja tukemalla ratkaisun toteuttamista.

Integroitujen ratkaisujen konsultti – täsmäviljely


Asiantuntemuksesi on täsmäviljelytuotteiden ja palvelujen myynnin, toimitusten ja tuen käytettävissä. Täsmäviljelyratkaisujen asiantuntijana luo todellista lisäarvoa jälleenmyyjälle ja asiakkaille.

Tämän sivuston työt ja työnkuvaukset ovat vain esimerkkejä – jälleenmyyjien töiden tarjonta voi vaihdella. Kaikki jälleenmyyjän kanssa käytävät työllistymistä koskevat keskustelut ovat vain hakijan ja jälleenmyyjä välisiä, samoin kuin mahdolliset työhakemukset ja haastattelut.