MYYNTI

Sales

Myy parasta ja erotu. Uramahdollisuuksia maatalouskoneiden jälleenmyyjällä

Myyntityö on paljon muutakin kuin koneiden myyntiä. On ymmärrettävä asiakkaiden tarpeet ja löydettävä oikein ratkaisu heidän yrityksilleen. Koulutuksemme käsittää kaikki uusimmat maataloustuotteet, palvelut sekä myyntityökalut ja taidot. Voit kehittää maatalouden tai golf- ja urheilualan koneiden, käytettyjen koneiden sekä alan johtavien integroitujen ratkaisujen erikoisosaamista.

Etsi John Deere -maatalouskoneiden jälleenmyyjä ja tutustu mahdollisuuksiin:

 • Kaikki voittavat

  Kun ratkaisu on täydellinen asiakkaallesi, olet tehnyt enemmän kuin myynyt – olet tuottanut arvoa.

  Kaikki voittavat
 • Hienoja suhteita

  Kun sinulla on vastaukset, luotat myyntikykyysi.

  Hienoja suhteita
 • Olet ylpeä siitä, mitä teet

  Itsevarmuutesi perustana on John Deere -brändi.

  Olet ylpeä siitä, mitä teet

Myyntiosaston tyypillisiä töitä

Myyntipäällikkö


Johdat myyntitiimiä, toteutat ja valvot myynti- ja markkinointioperaatioita, mukaan luettuna myyntistrategian toteuttaminen, myyntivisio, vuositavoitteet, myyntiprosessit ja markkinointisuunnitelma.

Myyntiammattilainen


Lujitat asiakassuhdetta samalla kun konsultoit ja tarjoat asiakkaille uusiin ja käytettyihin maatalouden sekä golf- ja urheilualan koneisiin perustuvia ratkaisuja sekä täsmäviljelyteknologian ratkaisupalveluja jälleenmyyjille.

Myyntiasiantuntijat


Asiantuntemuksesi tukee tuotteita, palveluja ja ratkaisuja. Avustat myyntitiimin muita jäseniä, kun tarvitaan korkeaa osaamista ja asiantuntemusta, jotta asiakkaalle voidaan tarjota sopivin ratkaisu ja asiakasta autetaan samaan siitä täysi hyöty.

Käytettyjen koneiden myyntipäällikkö


Johdat käytettyjen koneiden kokonaismarkkinointia, operaatioita ja käytäntöjä, mukaan luettuna myynti, suunnittelu, varaston arviointi, hinnoittelu, kannattavuus ja varaston kierto.

Käytettyjen koneiden asiantuntija


Avustat käytettyjen koneiden kokonaismarkkinoinnin, myynnin ja käytäntöjen hallinnassa, ehdotat ja suosittelet muutoksia ja parannuksia käytettyjen koneiden myyntipäällikölle.

Tämän sivuston työt ja työnkuvaukset ovat vain esimerkkejä – jälleenmyyjien töiden tarjonta voi vaihdella. Kaikki jälleenmyyjän kanssa käytävät työllistymistä koskevat keskustelut ovat vain hakijan ja jälleenmyyjä välisiä, samoin kuin mahdolliset työhakemukset ja haastattelut.