KÄSITYÖ JA TEKNOLOGIA KOHTAAVAT

Alku ei ollut helppo. Kun Markus Schneider perusti viinitilansa Ellerstadtiin Saksaan, hän oli vasta 18-vuotias eikä hänellä ollut luottotietoja. Hänen vanhemmillaan kuitenkin riitti uskoa poikaan. He kokosivat säästönsä ja pian viinitilasta tuli kukoistava perheyritys. Miten tämä saatiin aikaan? Se selviää videolta!
OLEN SAAVUTTANUT YLIÄÄNENNOPEUDELLA ASIOITA, JOIHIN VIININVALMISTUKSESSA MENEE TAVALLISESTI SUKUPOLVIA – EHKÄ JOPA VALONNOPEUDELLA.
MARKUS SCHNEIDER

HUIPPULUOKAN VILJELYÄ

Schneiderin viinitila kasvattaa rypäleitä 92 hehtaarin alueella ja sillä on muutamia tytäryrityksiä. Se tuottaa vuosittain lähes miljoona pulloa viiniä laatutietoisille asiakkaille kaikkialla maailmassa. Viinin poikkeuksellinen laatu alkaa muodostua jo viinitarhoilla, joissa työtä tehdään rintarinnan käsin ja huippuluokan koneilla. Mutta mistä tietää, mitkä rypäleet ovat hyviä? Se selviää seuraavalta videolta …
ILMAN MUUTA ON HIENOA, ETTÄ KÄYTÖSSÄ ON LAITTEISTA PARHAAT. MUTTA VIIME KÄDESSÄ KYSE ON KUITENKIN SIITÄ, MITEN KÄYTÄN NIITÄ.
MARKUS SCHNEIDER

LAATU ARVOSTAA SEURAA

Mikä motivoi Markus Schneideria joka päivä? Into luoda laadukkaita viinejä, jotka ovat johdonmukaisesti erinomaisia. Laatuun lujasti uskova Markus valitisee tiiminsä ja työvälineensä viisaasti. Viinintuottaja selittää seuraavassa videoissa kuinka hänen portfolionsa on ansainnut kansainvälisen maineensa.
JOS TOIMII INTOHIMOISESTI JA USKOO ITSEENSÄ, IHMISET OVAT TYYTYVÄISIÄ LOPPUTUOTTEESEEN.
MARKUS SCHNEIDER
John Deere Gator Series

John Deeren Gator-Sarja

Tutustu Mallistoon