VILLIELÄINTEN SUOJELUA KANSALLISPUISTOSSA

Vielä vähän aikaa sitten näytti siltä, että villiponit katoaisivat Lounais-Englannissa sijaitsevasta Exmoorin kansallispuistosta ikuisiksi ajoiksi. Sitten Dawn ja Nick Westcott perustivat Exmoor Pony Project -hankkeen vuonna 2013 ja asiat alkoivat muuttuu parempaan suuntaan. Pariskunta tekee yhdessä työtä lajin tulevaisuuden turvaamiseksi ja geenipoolin suojelemiseksi minkä lisäksi he neuvovat hevosenomistajia. Mikä tekee Exmoorin poneista niin erityislaatuisia? Dawn Westcott kertoo sen sinulle videolla!
PÄIVÄNI ALKAA PONEISTA JA PÄÄTTYY PONEIHIN. PÄÄLLE TULEVAT TILA, LAMPAAT, EXMOOR PONY PROJECT -HANKE JA KIRJAILIJANTYÖNI. ELI PÄIVÄT OVAT PITKIÄ JA TÄYSIÄ … MUTTA MYÖS PALKITSEVIA.
DAWN WESTCOTT

LUOTTAMUSKYSYMYS

20 vuotta sitten Dawn Westcott käänsi selkänsä suurkaupungille ja muutti maalle. Nykyään hän tuntee uhanalaisten villiponien luonteen paremmin kuin kukaan muu. Loputtoman kärsivällisesti ja empaattisesti Dawn Westcott kouluttaa exmoorinponeja uuteen elämään ratsu- ja näytösponeina kaukana nummilta. Jotkin jopa kilpailevat. Seuraava video vie sinut vilkaisemaan kulissien taakse ...
KUN KERRAN SAAVUTAT EXMOORINPONIN LUOTTAMUKSEN, SE TOTTELEE ERITTÄIN HYVIN.
DAWN WESTCOTT

LUONTOA KESYTTÄMÄSSÄ

Farmin pito Exmoorin kansallispuistossa on tyydyttävää mutta myös erittäin haastavaa. Westcottit arvostavat suuresti moderneja koneitaan – erityisesti silloin, kun olot muuttuvat koviksi ankaran talven aikana. Seuraavalla videolla Dawn selittää, miten ne auttoivat häntä pelastamaan orpovarsan erittäin kaukaisesta paikasta.
TRAKTORIT KEHITTYVÄT TEHOKKAAMMIKSI JA TEHOKKAAMMIKSI. LISÄKSI MEILLÄ ON ATV- JA GATOR-AJONEUVOJA JA MÖNKIJÖITÄ. NIISTÄ ON TODELLA APUA, KUN HOMMAT ON SAATAVA HOIDETTUA.
NICK WESTCOTT
John Deere Gator Series

John Deeren Gator-Sarja

Tutustu Mallistoon