1010GKuormatraktori

  • Kantavuus 11 tn
  • FT4-moottori John Deere 4045
  • Useita erilaisia varusteluvaihtoehtoja
  • IBC ja pitkä teli optioina

 

Puutavara järjestyksessä 

Sorters

Lajittelijat helpottavat puutavaran lajittelua kuormatilassa. Lajittelija on  joustava käyttää ja kallistettavat lajittelijat on nopea säätää vaikka kouran avulla. Pystyasennossa tappien korkeus on noin 20 cm ja kaadettuna noin 10 cm.

TimberMatic Kartat -sovelluksen avulla tavaralajit voi korostaa eri väreillä merkitsemällä ne suosikeiksi. Tämä auttaa erottamaan ja keräämään eri tavaralajit, jolloin kuorman voi rakentaa valmiiksi lajiteltuna ja purkaminen helpottuu huomattavasti.

 

Kääntyvä ja vakaava tai kiinteä ohjaamo

Mukava ohjaamo on tuottavuustekijä. John Deere -metsäkoneiden ohjaamo on mukava ja ergonominen. Tarjolla on sekä kääntyvä ja vakaava että kiinteä ohjaamo.

Kääntyvä ja vakaava ohjaamo auttaa kuljettajaa ylläpitämään oikeita työasentoja, jotka eivät rasita selkää ja hartiaseutua. Kuljettaja saa istua suorassa myös epätasaisessa maastossa ja eri suuntiin työskenneltäessä ohjaamon voi kääntää työtä kohti. Ohjaamossa on riittävästi jalkatilaa ja istuimessa on kaksi eri korkeusvaihtoehtoa. Tehokas tärinänvaimennus parantaa työssäjaksamista. 

 

John Deere 1010G -kuormatraktori työssä.

John Deere 1010G -kuormatraktori työssä.

Asiakas kertoo kokemuksistaan John Deere 1010G -kuormatraktorista.

Manuaalinen VLS pankko auki

Manuaalisen VLS-kuormatilan pankko auki.