Kaksirullainen H219

Ominaisuudet

Näytä kaikkiSulje kaikki

Syöttörullien avauma 750 mm

H219 eri kuvakulmia

H219 on uusi, suuren kokoluokan harvestereihin sopiva harvesteripää.  H219 on kaksirullainen ja siinä on kaksivaihteiset syöttömoottorit. Syöttöteho ja -nopeus säätyvät automaattisesti rungon koon mukaan. Ote kaadettavasta rungosta on erinomainen, karsinta tehokas ja käyrien runkojen käsittely sujuvaa. Latvasaha on saatavana lisävarusteena.

  • Syöttörullien avauma 750 mm
  • Suurin syöttönopeus 4.5–6.0 m/s
  • Paino ilman rotaattoria ja riipuketta 1930 kg
  • Sahalaite SuperCut 100S

Erittäin tarkka pituusmittaus

Pituusmittaus on erittäin tarkka. Automaattinen pituusmittauksen nollaus laser-etsinnän anturilla lisää tuottavuutta.  Uusi pituusmittausvarsi lisää kestävyyttä, mittatarkkuutta ja huollettavuutta. Optiona on saatavana erityisesti paksukaarnaisille puille kehitetty mittapyörä. Uudet HW-syöttörullat parantavat tuottavuutta lehtipuun ja merenrannassa kasvavien käyrien mäntyjen prosessoinnissa. Letkujen ja sylinterien suojausta on parannettu pituusmittausvarren ympärillä ja rungon yläosassa.

Helppo huoltaa

H219-harvesteripään huoltoa helpottaa kätevästi avattava venttiilin kansi sekä syöttömoottorin letkuliittimien sijoittaminen kannen ulkopuolelle. Parannetut syöttömoottorin letkut, letkujen reititys ja suojukset lisäävät letkujen kestävyyttä ja käyttöaikaa. SuperCut 100S - sahalaitteessa on uuden sukupolven ketjunkiristinyksikkö automaattisella ketjunkiristyksellä ja mekaaninen laipan lukitus. Nämä auttavat ketjun päällä pysymistä ja parannettu sahaketjun vapautus helpottaa ketjujen vaihtoa.