PLACEHOLDER ALT TEXT

Lyömätöntä monipuolisuutta

Mega Power monipuolisimmillaan. Tämä vankka yleismalli on saatavilla 691 hv:n enimmäistehoon asti. JD14-moottori tarjoaa vakaan luotettavuuden ja paremman polttonestetehokkuuden, ja 9R-malli ohjaa kaiken tämän tehon suoraan maahan. Lisävarusteinen HydraCushion™-etujousitus estää heittelehtimisen vetotöissä, joten tehoa ei tarvitse vähentää, kun suorituskyky on äärimmillään.

Ominaisuuksia

Tutustutaanpa joihinkin sinua odottaviin 9R-sarjan huippuluokan yksilöllisiin ominaisuuksiin.

Suuri tehokkuus ja voimansiirto

Suuri tehokkuus ja voimansiirto

13,6 litran JD14-moottorimme tarjoaa täydellisen luotettavuuden, erinomaiset polttonestesäästöt, valtavat tehot ja jopa 2 954 Nm:n vääntömomentin e18™-vaihteistolla.

9-sarjan ohjaamo – suosikkipaikkasi

9-sarjan ohjaamo – suosikkipaikkasi

Nauti erinomaisesta ohjaamosta, jossa on G5Plus CommandCenter™ ja lukuisia mukavuutta lisääviä ominaisuuksia, kuten 6.5” digitaalinen kosketusnäyttöradio Apple CarPlay- & Android Auto -integraatioilla, 6.1-äänijärjestelmä ja valinnainen ActiveSeat™ II istuimen tuuletuksella ja hieronnalla

Automaation seuraava taso

Automaation seuraava taso

Saavuta ennennäkemättömät tuottavuuden tasot AutoTrac-vakiojärjestelmällä, säädettävällä levitysmäärällä, osiohallinnalla ja valinnaisilla lisensseillä, kuten AutoTrac™-kääntöautomatiikka, passiivinen AutoTrac™-työkoneohjaus, AutoPath™, MachineSync ja In-Field-tiedonjaoitin.