PLACEHOLDER ALT TEXT

Haasta hehtaarilaskurisi!

9RX-mallissa on sen tehon, telojen rakenteen ja lisäpainovaihtoehtojen ansiosta kaikki, mitä tarvitset maksimoidun vetosuorituskyvyn ja mahdollisimman vähäisten maaperän vaurioiden takaamiseksi. Sen kokonaisjalanjälki on jopa 119 % suurempi kuin pyörillä ja 42 % suurempi kuin kaksitelaisilla malleilla. Pito säilyy täysin myös silloin, kun käännytään kuormattuna, ja se tuottaa minimaaliset pengerrykset päisteillä. Kapea kuljetusleveys, enimmäisnopeus 40 km/h tiellä ja ohjaamon 4-pisteinen ohjaamojousitus nopeuttavat ja helpottavat siirtymistä pellolta toiselle.

img-tillage-tractor

9RX 640 teki uuden ennätyksen 24 tunnin maanmuokkauksessa

9RX 640 otti haasteen vastaan heinäkuussa 2023: 24 tunnin kuluessa 18,40 m:n kultivaattoria vetävä 9RX teki uuden ennätyksen muokkaamalla yhteensä 769,40 ha ja käyttämällä polttonestettä jopa vain 3,1 l/ha. (Profi 09.2023)

  • Lopullinen 24 tunnin hehtaarimäärä: 769,40 ha
  • Erinomaiset 32,6 ha/h keskimääräinen suorituskyky
  • Jopa vain 3,1 l/ha polttonesteen kulutus

Ominaisuuksia

Tutustutaanpa joihinkin sinua odottaviin 9RX-sarjan huippuluokan yksilöllisiin ominaisuuksiin.

Suuri tehokkuus ja voimansiirto

Suuri tehokkuus ja voimansiirto

13,6 litran JD14-moottorimme tarjoaa täydellisen luotettavuuden, erinomaiset polttonestesäästöt, valtavat tehot ja jopa 2 954 Nm:n vääntömomentin e18-vaihteistolla.

9-sarjan ohjaamo – suosikkipaikkasi

9-sarjan ohjaamo – suosikkipaikkasi

Nauti erinomaisesta ohjaamosta, jossa on G5Plus CommandCenter™ ja lukuisia mukavuutta lisääviä ominaisuuksia, kuten 6.5” digitaalinen kosketusnäyttöradio Apple CarPlay- & Android Auto -integraatioilla, 6.1-äänijärjestelmä ja nelipylväinen ohjaamojousitus.

Automaation seuraava taso

Automaation seuraava taso

Saavuta ennennäkemättömät tuottavuuden tasot AutoTrac-vakiojärjestelmällä, säädettävällä levitysmäärällä, osiohallinnalla ja valinnaisilla lisensseillä, kuten AutoTrac™-kääntöautomatiikka, passiivinen AutoTrac™-työkoneohjaus, AutoPath™, MachineSync ja In-Field-tiedonjaoitin.