PLACEHOLDER ALT TEXT

Maatila vahvempi

9RX 710, 770 ja 830 ovat John Deeren tehokkaimmat tuotantotraktorit. JD18-moottorin ja uuden e21 PST -vaihteiston yhdistelmä sekä uudistetut alustat takaavat vertaansa vailla olevan vetopuomin vetotehon ilman tarvetta urealiuokselle (DEF). Sinulle enemmän tehoa tarkoittaa leveämpiä työkoneita, vähemmän pellolla käytettyä aikaa ja vähemmän työvoimaa, mutta saat silti aikaan enemmän kuin koskaan. Traktoreissa on 30 tuuman telat ja niiden kokonaisleveys on alle 3,0 metriä. 

Ominaisuuksia

Tutustutaanpa joihinkin sinua odottaviin 9RX-sarjan huippuluokan yksilöllisiin ominaisuuksiin.

Todellista voimaa

Todellista voimaa

Tehokas JD18X-moottori ei tarvitse urealiuosta (DEF). Yhdessä e21  PowerShift -vaihteiston ja uudistettujen alustojen kanssa tämä takaa traktorin vertaansa vailla olevan vetopuomin tehon.

Ensiluokkainen ohjaamo

Ensiluokkainen ohjaamo

Uusi CommandView 4 Plus -ohjaamo ja kehittynyt ohjaamojousitus tarjoavat vertaansa vailla olevan ajolaadun ja ajamisen ilon sekä paremman näkyvyyden ja tilan tunnun kuin koskaan aiemmin. Nauti monista mukavuutta lisäävistä ominaisuuksista, kuten uusi G5Plus CommandCenter™, 6,5” digitaalinen kosketusnäyttöradio Apple CarPlay- & Android Auto -integraatioilla sekä 6.1-äänijärjestelmä.

Täsmäviljely kunnossa

Täsmäviljely kunnossa

Integroitu StarFire™-vastaanotin, G5PlusCommandCenter™ ja JDLink™-yhdistettävyys: 9RX tarjoaa jo kaiken, mitä tarvitset täsmäviljelyn nopeaa aloittamista varten. Saavuta ennennäkemättömät tuottavuuden tasot AutoTrac-vakiojärjestelmällä, säädettävällä levitysmäärällä, osiohallinnalla ja valinnaisilla lisensseillä, kuten AutoTrac™-kääntöautomatiikka, passiivinen AutoTrac™-työkoneohjaus, AutoPath™, MachineSync ja In-Field-tiedonjaoitin.