PLACEHOLDER ALT TEXT

Nopeampi epätasaisella maalla

Kun prioriteettisi on suoraviivainen vetosuorituskyky tasaisella maalla, 9RT-malli on lyömätön. AirCushion™-jousitusjärjestelmä eristää koko eturungon maanpinnan epätasaisuuksista, joten jokainen tela toimii itsenäisesti. 9RT voi myös kytkeä akselinsa käyttöön, joten sitä voidaan ohjata poikkeuksellisen hyvin sen koon mukaan.

Suuri tehokkuus ja voimansiirto

Suuri tehokkuus ja voimansiirto

13,6 litran JD14-moottorimme tarjoaa täydellisen luotettavuuden, erinomaiset polttonestesäästöt, valtavat tehot ja jopa 2 723 Nm:n vääntömomentin e18-vaihteistolla.

9-sarjan ohjaamo – suosikkipaikkasi

9-sarjan ohjaamo – suosikkipaikkasi

Nauti erinomaisesta ohjaamosta, jossa on G5Plus CommandCenter™ ja lukuisia mukavuutta lisääviä ominaisuuksia, kuten 6.5” digitaalinen kosketusnäyttöradio Apple CarPlay- & Android Auto -integraatioilla, 6.1-äänijärjestelmä ja AirCushion-jousitusjärjestelmä 340 mm:n joustoliikkeellä.

Automaation seuraava taso

Automaation seuraava taso

Saavuta ennennäkemättömät tuottavuuden tasot AutoTrac-vakiojärjestelmällä, säädettävällä levitysmäärällä, osiohallinnalla ja valinnaisilla lisensseillä, kuten AutoTrac™-kääntöautomatiikka, passiivinen AutoTrac™-työkoneohjaus, AutoPath™, MachineSync ja In-Field-tiedonjaoitin.