Augustan luonnonvoimat

Augustan kiinteistötraktoritehtaan luonnonvoimat

 

 

Maa, ilma, vesi, tuli... kaikki nämä ovat läsnä John Deeren Grovetownin tehtaalla Yhdysvaltain Georgiassa. Mutta viidennellä elementillä on ratkaiseva vaikutus: teknikoilla ja käsityöläisillä, jotka suunnittelevat ja kokoavat kiinteistötraktorimme koko maailman tarpeisiin.

Uusinta teknologiaa hyödyntäen he muuntavat raudan, teräksen, kumin ja lasin huipputason työkoneiksi. John Deere suhtautuu laadukkaaseen tekniikkaan intohimolla, ja se näkyy. Kiinteistötraktoriemme jokaisessa pultissa, mutterissa ja hitsaussaumassa. ja niitä ylpeänä rakentavien ihmisten kasvoilla.

Augustan tehdas, kiinteistötraktorit
Augustan tehdas, kiinteistötraktorit, valmistus, ihmiset

TEHTY EUROOPPAA VARTEN

Emme tyydy kompromisseihin. Siksi kaikki Augustasta vanhaan maailmaan lähtevät premium-traktorit ovat eurooppalaisia alusta alkaen. Jokainen kone on tehty käyttövalmiiksi alkaen metrijärjestelmän mukaisista pulteista ja muttereista aina päästövaatimuksiin ja varoituskyltteihin asti.

     

Meillä ei oleteta, että jokin on kohdallaan – varmistamme, että niin todellakin on.
DAVID KING
MANUFACTURING ENGINEER

     

Augustan tehtaat, kiinteistötraktorit, sisätilat
Augustan tehtaat, kiinteistötraktorit, työntekijät

  

Augustan tehtaat, kiinteistötraktorit

   

Täällä olevat ihmiset haluavat tehdä työnsä hyvin. He ottavat palautetta vastaan hienosti ja ehdottavat jatkuvasti uusia tapoja hoitaa asiat entistä paremmin.
DAVID KING
MANUFACTURING ENGINEER

     

Augustan tehdas, kiinteistötraktorit, valmistus, ihmiset

RAKENNETTU EUROOPPAA VARTEN

Augustassa kuhunkin traktoriin asennetaan tehtaalla kohdemaahan soveltuva tekniikka. Kun hankit sarjan 1-, 2-, 3- tai 4-sarjan mallin Euroopasta, voit luottaa siihen kuuluvan alusta lähtien kaiken, mitä tarvitset vaivattomaan ja turvalliseen käyttöön. Henkilöstömme Augustassa varmistaa, että voit nauttia pelkästään parhaista puolista – peileistä ja valoista aina päästövaatimuksiin ja varoituskyltteihin asti: amerikkalainen työn laatu ja eurooppalaiset standardit.

     

Eurooppalaiset käyttävät koneitamme paljon pidempään ja rankemmin kuin asiakkaamme Yhdysvalloissa. Jos siis pystymme täyttämään asiakkaiden tarpeet Euroopassa, pystymme siihen missä tahansa!
STEVE SANNER
FIELD TEST SUPERVISOR

     

HAASTATTELUITA

David King, 24, on valmistusteknikko

jonka tehtävänä on suunnitella ja valvoa 3- ja 4-sarjan premium-puutarhatraktoreiden tuotantoa. Hän pyrkii päivittäin parantamaan laatua entisestään soveltamalla erilaisia työkaluja, prosesseja ja laadunvalvontatarkastuksia. “Olen ylpeä siitä, että voimme rakentaa näin hienoja tuotteita Yhdysvalloissa, vaikka se tarkoittaakin korkeampia työvoimakustannuksia.”

Steve Sanner, 61, on kenttätestien esimies

joka on ollut yrityksen palveluksessa jo 19 vuotta. Hän aloittaa prototyyppien testaamisen kolme vuotta ennen uuden traktorin julkaisua, jotta kaikki mahdolliset viat tai heikkoudet havaitaan hyvissä ajoin ennen tuotannon alkua. “Työkavereilleni maksetaan näiden tekemisestä, minulle niiden särkemisestä”, hän naurahtaa. “Sitten kun niin käy, kokoonnumme yhteen selvittämään ongelman syyn ja hoitamaan sen kuntoon.”

Augustan tehtaat, kiinteistötraktorit